Kokeile kuukausi maksutta

Skanska nousi Forbesin työnantajalistalla kärkijoukkoon

Tutkimukseen osallistuneilta kysyttiin muun muassa sitä, suosittelisivatko he työpaikkaansa perheelle tai ystäville.

Kyselyn mukaan 85 prosenttia skanskalaisista on ylpeä omasta työpaikastaan.

Skanska on sijoittunut Forbes-lehden maailmanlaajuisessa tutkimuksessa 500 parhaan työnantajan joukkoon.  Skanskan tarkka sijoitus oli kyseisessä listauksessa 476, kun se esimerkiksi Nokialla oli 577 ja Koneella 606.

Lehden koostama ”World´s Best Employers” -lista perustuu yli 170 000 kansainvälisessä organisaatiossa työskentelevän työntekijän vastauksiin, joita on kerätty yli 50 maasta. ”Finalistilistalle” nostetaan kyselytutkimuksen 700 parasta yritystä, jotka tällä kertaa olivat 43 eri maasta.

Tutkimukseen osallistuneilta kysyttiin muun muassa sitä, suosittelisivatko he työpaikkaansa perheelle tai ystäville. Lisäksi heitä pyydettiin arvioimaan työnantajaansa työelämän tasapainon, kehitysmahdollisuuksien ja työntekijöiden monimuotoisuuden pohjalta.

”Valinta maailman parhaiden työnantajien listalle on vahvistus Skanskan kulttuurille ja arvoille. Ylpeys Skanskassa työskentelyyn on ennätyksellisen korkealla: 85 prosenttia vastasi olevansa ylpeä työskennellessään meillä”, toteaa Skanska Groupin henkilöstöjohtaja Therese Tegner.

Forbesin listalla ykkössijalla on tänä vuonna Samsung ja kakkosena Microsoft. Tutkimuksen toteutti markkinatutkimusyritys Statista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska nousi Forbesin työnantajalistalla kärkijoukkoon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat