Aluepäällikkö BoKlokille

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 25.11.2020 Hae viimeistään 13.12.2020

Haemme BoKlokille aluepäällikköä Helsinkiin

Innostutko puurakentamisesta? Oletko valmis uudistamaan asuntorakentamisen perinteitä? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä?
BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja, joissa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisin asumiskustannuksin.

Mitä pääset tekemään?

Aluepäällikkönä vastaat BoKlokin hankkeiden toteuttamisesta Suomessa. Osallistut ”pipelinen” rakentamiseen ja vastaat sen toteutumisesta. Olet erinomainen esimies projektikehitys- ja tuotantotehtävissä työskentelevälle tiimillesi. Luot tiimillesi edellytykset menestyä ja viime kädessä vastaat siitä, että hankkeet toteutuvat asettamiesi tavoitteiden mukaisesti (kannattavuus, aikataulu, laatu, turvallisuus). Ylläpidät ja edistät niin ulkoisia kuin sisäisiäkin asiakas- ja sidosryhmäsuhteita.

Huolehdit, että liiketoimintatavoitteet saavutetaan nyt ja tulevaisuudessa. Työsuhteesi alussa osallistut aktiivisemmin projektikehitykseen, mutta ajan kuluessa siirryt taka-alalle strategisempiin tehtäviin. Olet BoKlok Suomen johtoryhmän jäsen ja osallistut strategian sekä toimintasuunnitelmien tekemiseen. Seuraat aktiivisesti markkinaa, ja huomioit osana rooliasi muutosten vaikutukset BoKlokin toimintaan. Tunnistat ja tartut liiketoimintamahdollisuuksiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

Mitä toivomme sinulta?

– yli kymmenen vuoden kokemusta rakennusalan tehtävistä (esim. rakennuttaminen, projektinjohto ja/tai tuotanto)
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. insinööri, DI tai kaupallinen)
– strategista toimiala-, markkina- ja liiketoimintaymmärrystä
– asiakaslähtöisyyttä ja tuloshakuisuutta
– erinomaisia johtamis-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– riittävää teknistä, taloudellista ja juridista osaamista
– hyvää suomen ja englannin kielten taitoa
– Skanskan arvojen kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.12.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta Maajohtaja Kati Valtonen (p. 040 725 1614, kati.valtonen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja BoKlokista perjantaina 27.11. klo 14-15 ja maanantaina 30.11. klo 15-16. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: Puurakentaminen, rakennusinsinööri, rakentaminen, rakennuttaminen, asuntoprojektikehitys
Key words: wood building, construction, engineering, civil engineering, management, project development

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi