Haemme työmaamestaria/työnjohtajaa korjausrakentamisen kohteisiin, PK-seutu

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 6.10.2020 Hae viimeistään 31.10.2020

Haemme parhaillaan kolmelle eri asiakkaallemme työnjohtajaa. Kohteet ovat korjausrakentamista, lähinnä sisäpuolen muutostöitä sekä linjasaneerausta. Tässä on hyvä mahdollisuus sinulle, joka olet vielä uran alussa tai vaihtoehtoisesti olet kokenut konkari. Yrityksissä on hyvä kasvuvauhti päällä ja kokoluokaltaan ovat n. 10 M€. Kohteet sijaitsevat PK-seudulla ja aloitus tehtävässä on sovittavissa joustavasti syksyn aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävä on vakituinen.

Viimeisen kahden vuoden aikana yli 100 rakennusalan toimihenkilöä on saanut kauttamme uuden työn ja onnistumisprosenttimme on ollut 97%. Tiedämme, että työpaikan muutos on iso päätös ja teemme parhaamme, että vaihdos onnistuu hyvin. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaamestari / Työnjohtaja korjausrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Voit olla uran alussa tai vaihtoehtoisesti jo kokeneempi ja sinulla on työnjohdon kokemusta parin vuoden ajalta
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
-Suomen kielen taitoa ja alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähesty sähköpostilla sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 31.10.2020.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi