Kokeile kuukausi maksutta

Hankepäällikkö

WasaGroup
Sijainti Helsinki, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 26.1.2022 Hae viimeistään 13.2.2022

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme motivoitunutta kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaista toimimaan

HANKEPÄÄLLIKKÖNÄ

vuokramallilla toteutettaviin kiinteistökehityshankkeisiin. Työpaikka sijaitsee Vaasassa tai Helsingissä. Vastaat työssäsi hankkeen johtamisesta ja läpiviennistä Wasa360-tehtaan läpi. Tehtävänä on huolehtia kokonaisuudesta ja kerätä tarpeellinen tiimi hankkeen ympärille aikataulullisen, laadullisen ja kustannustehokkaan lopputuloksen aikaan saamiseksi. Hankepäällikkö ohjaa suunnittelua ja hankkeen kustannuslaskentaa sekä vastaa sopimusteknisistä asioista. Pääpaino työssä on kehittää hankeaihio tuotantoon meneväksi projektiksi yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Paikka on työn sisällöltään varmasti ainutlaatuinen, koska pääset työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-palvelumallin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi RI tai DI) ja vähintään noin 5 vuoden työkokemus kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä. Arvostamme tehtävässä vahvaa liiketoimintalähtöisyyttä, kokonaisuuksien hallintaa, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Meillä saat työskennellä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa toteutusvaiheen liiketoimintajohtaja Ville Ollila, 050-322 1118. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 13.2. mennessä täältä >.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi