Kokeile kuukausi maksutta

Hankepäällikkö

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2024 Hae viimeistään 3.4.2024
TERVETULOA JOUKKOOMME

Hankepäällikkö

Tilapalvelut-liikelaitokseen

Haluatko olla johtamassa mielenkiintoisten ja haastavien hankkeiden suunnittelua? Meillä on valmistelussa useita hankkeita mm. Espoolaistentalo sekä Tapiolan uimahalli, jotka kumpikin tarvitsevat osaavaa suunnittelun vetäjää.

Etsimme kokenutta Hankepäällikköä liittymään joukkoomme Tilapalvelutliikelaitoksen Suunnittelupalveluihin. Palvelualueemme vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden, vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa.

Jos sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä projektinja suunnittelun johtamisesta, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän kestävästi kehittyvässä kaupungissa, sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen, henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen suuressa ja monipuolisessa organisaatiossamme.

Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Hae 3.4.2024 klo 15.45 mennessä, työavain ESPOO-04-22-24

espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat