Hankintainsinööri

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.12.2021 Hae viimeistään 19.12.2021

Haemme hankintainsinööriä Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikköön Helsinkiin

Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikössä rakennamme asiakkaillemme laadukkaita asuntoja erinomaisille sijainneille pääkaupunkiseudun vahvasti kehittyviin kaupunkikeskuksiin, kuten Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen. Osana hankintatiimiämme saat laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi.

Hankintainsinöörinä vastuullasi on nimettyjen tuotekategorioiden nimikehankinnat sekä tiettyjen, alueellisten kausisopimusten seuranta. Huolehdit sovittujen nimikkeiden, kuten esimerkiksi metalli-ikkunoiden ja -ovien, kodinkoneiden ja saunojen hankinnoista Etelä-Suomen asuntorakentamisprojekteille. Vastuunimikkeet ovat sovittavissa ja sovelletaan kokemuksen mukaan. Kartoitat hankintatarpeet, ylläpidät hankintasuunnitelmaa, osallistut urakkaneuvotteluihin sekä laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia. Ylläpidät toimittajarekisteriä sekä huolehdit yhteistyön sujumisesta projektien ja toimittajien välillä. Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa laskennan, suunnittelunohjauksen ja työmaiden kanssa.

Vastaat toimittajien ja urakoitsijoiden kartoittamisesta, auditoinneista ja suoritusten arvioinneista sekä mahdollisten kausisopimusten kilpailuttamisesta ja laatimisesta vastuunimikkeidesi osalta. Etsit markkinasta kustannustehokkaita ratkaisuja nykyisten rinnalle. Huolehdit, että vastuullisuusnäkökulmat ovat huomioituna hankinnassa. Tuet projekteja hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Saat mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittää osaamistasi. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Alueen hankintapäällikkö Mikael Aaltonen (p. 050 505 1784, mikael.aaltonen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • ymmärrystä projektiemme hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin hankinnan näkökulmasta
  • vähintään kahden vuoden kokemusta rakennusalan tehtävistä, eduksesi lasketaan erityisesti työmaakokemus
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa ja iloista hankintatiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus?

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi