Kiinteistöpäällikkö

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta
Sijainti Mikkeli
Päivämäärät Julkaistu 25.10.2021 Hae viimeistään 10.11.2021

Kiinteistöpäälliköksi Saimaan rantakaupunkiin Mikkeliin? Mikkeli sijaitsee hyvällä paikalla Suomen kartalla, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Asumisen ja työmatkaliikenteen helppous ovat meille arkipäivää, meillä aikaa vietetään luonnon, ystävien ja harrastusten parissa. Mikkeli on mukava paikka asua.

Seurakunnassamme on jäseniä noin 39 000 ja vakituisia työntekijöitä 105. Etsimme joukkoomme kiinteistöalan asiantuntijaa. Tehtävässään kiinteistöpäällikkö johtaa, valvoo ja kehittää kiinteistötoimea. Hän vastaa kiinteistöjenhoidosta ja rakennusten kunnossapidosta, rakennushankkeiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja valvonnasta sekä kiinteistötoimen palvelukokonaisuuksien johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä alaisuudessaan työskentelevän henkilöstön kanssa. Kiinteistöpäällikkö toimii valmiuspäällikkönä. Hänellä on kaksi suoraa alaista, yhteensä kiinteistö- ja keittiötoimen vakituinen henkilöstömäärä on 16 henkilöä. Kiinteistöpäällikön esimiehenä toimii talousjohtaja.

Virkaan valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opistotasoista tutkintoa ja kokemusta kiinteistöalan tehtävistä. Arvostamme esimieskokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokemusta julkishallinnon tehtävistä, kehittävää työotetta ja tiedon käsittelyyn liittyvää osaamista ja kokemusta. Virkaan valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn kehittyvässä seurakunnassa, liukuvan työajan, mukavan työyhteisön sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää ja kehittyä.

Viran palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukainen (vaativuusryhmä 602). Peruspalkan (3.614 €) lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä työntekijän työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää ja työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää. Viikkotyöaika on 36 tuntia 15 minuuttia.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköisesti 10.11.2021 klo 15.00 mennessä KirkkoHR-palvelussa >. Pyydämme hakijoita varautumaan haastatteluun 16.11.2021, johon kutsutaan erikseen. Päätös valinnasta tehdään 30.11.2021. Soveltuvuusarviointia voidaan käyttää osana rekrytointiprosessia.

Työ alkaa 1.3.2022 lukien tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haluatko lisätietoja haettavana olevasta virasta? Ota yhteyttä talousjohtaja Tiina Snickeriin, puh. 0400 143 290 tai tiina.snicker@evl.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi