Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöpäällikkö

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 3.2.2022 Hae viimeistään 28.2.2022

Liity joukkoomme! Haemme kiinteistöpalveluihin

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat metron uusimman osuuden, Länsimetron, metroasemien ja liityntäpysäköinnin elinkaaren johtamisesta. Tehtävässä toimit yhtiömme edustajana, joka vastaa kaikista omaisuuden tuotoista ja kustannuksista sekä käyttäjien turvallisuudesta salkkusuunnitelman ohjeiden mukaisesti.

Tehtävässä seuraat ja analysoit metroasemien ja liityntäpysäköintien elinkaarikustannuksia (investoinnit, kunnossapito, viankorjaus ja epäkäytettävyys) sekä teet analyyseistä johtopäätöksiä ja käynnistät toimenpiteitä investointi-, ylläpito- ja viankorjausprosesseissa. Huolehdit vastuukiinteistöjesi budjetoinnista, seuraat ja analysoit omaisuuteen liittyviä tulo- ja kustannuseriä sekä ylläpidät kiinteistöjen pitkän tähtäimen suunnitelmaa (PTS). Lisäksi ylläpidät, kehität ja optimoit kiinteistöjen kunnossapitosuunnitelmia.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat myös Länsimetron metroasemien ja liityntäpysäköintien asiakaskokemuksen muodostumisesta, asiakaskokemuksen keräämisestä ja palautteiden viemisestä osaksi kehitysprosessia. Tehtävässä raportoit kiinteistöpalvelu- ja kehityspäällikölle.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa sekä isännöintialan työkokemusta. Vahvuuksiisi kuuluvat itsenäinen ja aktiivinen työote, hyvä yhteistyökyky ja palveluhenkisyys. Omaat myös hyvän taloudellisen ymmärryksen, jota tarvitset tehdäksesi kiinteistöihin liittyviä kauaskantoisia päätöksiä talousanalyysien perusteella mm. peruskorjauksiin ja huoltotarpeisiin liittyen. Lisäksi sinulla on B-ajokortti ja hyvä suomen sekä englannin kielen taito. Talotekniikan ja rakennuttamisosaamisen katsomme sinulle eduksi.

Miksi meille?

Kiinteistöpäällikkö kuuluu kiinteistöpalveluiden tiimiin, joka huolehtii yhdessä n. miljardin euron kiinteistöomaisuuden laadukkaasta hallinnasta ja hiilineutraali Helsinki 2035 toimenpideohjelman mukaisesta kiinteistöomaisuuden kehittämisestä. Tässä roolissa olet sekä ottamassa vastaan täysin uusia Länsimetron metroasemia, että huolehdit nykyisen kiinteistökannan arvon säilymisestä.

Työssäsi vastaat merkittävästä ja pääkaupunkiseudun sujuvan liikkumisen kannalta keskeisestä kiinteistöomaisuudesta.
Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Palkkaa täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten työnantajan tukema lounas, työsuhdematkalippu ja monet muut edut. Työskentelemme joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos (HKL) aloittaa toimintansa yhtiömuodossa 1.2.2022 ja tuolloin HKL nimi muuttuu Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:ksi.

Lisätietoja

Hakuaika tehtävään päättyy 28.2. klo 16.00

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

4.2. klo.14.00-15.00, 11.2. klo 14.00-15.00 , 18.2. klo. 14.00-15.00, 25.2. klo 14.00-15.00

Janne Aho

kiinteistöpalvelu- ja kehityspäällikkö

p. 09 3103 8031

Lue lisää työskentelystä meillä täältä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi