Kokeile kuukausi maksutta

Kokenut työnjohtaja (BoKlok)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 7.6.2022 Hae viimeistään 26.6.2022

Innostutko puurakentamisesta? Ovatko tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät jo 25 vuotta sitten. BoKlok-koti tarjoaa asukkailleen vastuullista puutaloelämää ja vastinetta rahalle. Tervetuloa mukaan rakentamaan koteja osana puurakentamisen ammattilaisista koostuvaa tiimiämme!

Etsimme nyt kokenutta työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle. Vanhempana työnjohtajana huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja työturvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työskentelet osana projektitiimiä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kodin. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tuotantopäällikkö Terho Tikkanen (040 740 1788, terho.tikkanen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Tavoitat Terhon 13.6. alkaen. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • arvojemme kokemista omaksesi

Eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus puu- ja/tai maarakentamisen parista.

Kuulostiko tämä hyvältä? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi