Lakimies

Päivämäärät Julkaistu 11.1.2019 Hae viimeistään 27.1.2019

Haussamme on nyt Espooseen Lakimies liiketoimintojen oikeudellisten asioiden tukemiseen päätöksentekotilanteissa ja sopimusneuvotteluissa. Liikejuridiikka kokonaisuudessaan painottuen sopimusjuridisiin asioihin ja Legal-toimintamme rakentamiseen on keskeistä roolissasi. Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on tiivistä ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehtävä on uusi ja itsenäinen, joten työnkuva räätälöityy taustasi ja persoonasi mukaan. Esimiehenäsi toimii JM Suomen talousjohtaja.

Sinä lakimiehenämme

Oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta rakennusteollisuudesta ja kokemusta yritysjuridiikan alueelta. Tarvitset roolissa englannin kielen taitoa, eikä ruotsin kielen osaamisesta ole haittaa, joskaan se ei ole välttämätöntä.

Toivomme sinun pystyvän positiivisessa hengessä kehittämään yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Hyvien neuvottelutaitojen ohella pystyt kasvavassa ympäristössä tarttumaan omalla osaamisalueellasi ja asiantuntijaroolissasi muun muassa yritysjärjestelyihin sekä sopimusneuvotteluihin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu prosessien kehittäminen sekä yhteistyö eri organisaatiotasoilla.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Lakimiehenä pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.1.2019 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/2saSk2u

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Sini Kalalahti 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi