Projekti-insinööri (LVI) kasvamaan projektipäälliköksi

Sweco
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 30.11.2021 Hae viimeistään 20.12.2021

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.

Haemme Helsinkiin oppimishaluista

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ (LVI) kasvamaan projektipäälliköksi!

Haemme korjausrakentamispalveluihin toimitilojen projekti-insinööriä LVI-suunnittelun ja myöhemmin projektien koordinoinnin ja johtamisen pariin. Mahdollistamme ja tuemme kehittymistäsi kohti projektipäällikkyyttä, jossa toimiessasi johdat oman suunnittelutiimisi työtä vastaten suunnitelmista niin viranomaisille kuin asiakkaille. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja välittömässä ympäristössä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa. Kohteemme edustavat tyypillisesti vaativia ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia ja korttelikokonaisuuksia. Tietomallintaminen on meille arkipäivää.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.  Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin >

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Tehtävä soveltuu parhaiten alan AMK-tutkinnon suorittaneelle, kenties muutaman vuoden työkokemusta suunnittelun parissa kerryttäneelle henkilölle. Ennen muuta korostamme kuitenkin avointa ja innokasta asennetta uusien asioiden oppimiseen sekä halua kantaa vastuuta ja kehittyä ammatillisesti.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä suunnittelujohtaja Antti Torkki, puh. 050 400 5390, etunimi.sukunimi@sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 20.12.2021 mennessä täältä >

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi