Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö/työnjohtaja ja kustannuslaskija

Suomen Meriittirakennus Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 27.1.2023 Hae viimeistään 17.2.2023

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, TYÖNJOHTAJA

Suomen Meriittirakennus Oy etsii rakennustyön johtajaa (RKM tai insinööri) vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle toteuttaviin uudis- ja saneerauskohteisiin. Tehtävässä vastaat työvaiheiden suunnittelusta, aikatauluista ja laadunvalvonnasta sekä rakennustyön budjetin mukaisesta toteutuksesta, yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetähakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 17.2.2023 mennessä toimitusjohtaja Kari Immoselle, kari@meriittirakennus.fi. Ei vuokratyövoimaa.

KUSTANNUSLASKIJA / TYÖNJOHTAJA

Suomen Meriittirakennus Oy etsii kustannuslaskijaa (RKM tai insinööri) vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle toteuttaviin uudis- ja saneeraus kohteisiin. Tehtävässä vastaat kustannuslaskennasta sekä työvaiheiden suunnittelusta, aikatauluista ja laadunvalvonnasta sekä rakennustyön budjetin mukaisesta toteutuksesta, yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 17.2.2023 mennessä toimitusjohtaja Kari Immoselle, kari@meriittirakennus.fi. Ei vuokratyövoimaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat