Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajapäällikkö

TA-Rakennuttaja Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 9.6.2023 Hae viimeistään 25.6.2023

Pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä ansaitulle eläkkeelle, haemme joukkoomme Espoon toimistollemme

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Rakennuttajapäällikkönä vastaat itsenäisesti asuntorakennuttamisprojektien läpiviennistä hankesuunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun asti yhdessä rakennuttaja-asiamiehen ja valvojan kanssa. Pääosa asuntoprojekteista on valtion tukemaa asumisoikeus- ja vuokratuotantoa.

Työntekijänä olet
Sinulla on joko diplomi-insinöörin tai rakennusinsinöörin koulutus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä useamman vuoden kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta ja myös näyttöä niiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Tulet saamaan vastuullesi 5-10 suunnitteilla tai rakenteilla olevaa projektia.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisessa ja innostavassa työyhteisössä, valtakunnallisen yrityksen kilpailukykyisen palkan ja edut, sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikallemme on ollut ominaista pitkäaikaiset ja vakaat työsuhteet.

Kiinnostuitko?
Hienoa! Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa TA-Rakennuttaja Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Joenperä p. 044 500 9941 to 15.6. klo 10-12 ja ti 20.6. klo 14-16. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.6. mennessä nettisivun kautta: ta.fi/rekrytointi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen sähköpostiosoitteeseen ilkka.joenpera@ta.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat