Rakennuttamisen osaajia

Päivämäärät Julkaistu 24.1.2020 Hae viimeistään 7.2.2020

Haemme rakennuttamisen toimialalle Espooseen, Tampereelle ja Ouluun

Projektipäällikkö

Vastaat itsenäisesti ja muun rakennuttamisen henkilöstön tuella rakennushankkeiden projektinjohto- ja rakennuttamistehtävistä. Sinulla on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja osallistua tarjoustoimintaan. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri ja sinulla on jo kokemusta suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä. Tehtävänkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

Projekti-insinööri

Vastaat hankkeiden rakennuttamistehtävistä projektipäällikön apuna. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri, ja olet toiminut urakoitsijan palveluksessa tai suunnittelijana. Projekti-insinöörillä on mahdollisuus kokemuksen karttuessa siirtyä vaativampiin tehtäviin.

Sähköasiantuntija/-valvoja

Vastaat rakennushankkeiden sähkötöiden asiantuntija- ja valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi insinööri tai teknikko, ja olet toiminut urakoitsijan palveluksessa työnjohtajana tai SÄH-suunnittelijana tai rakennuttajaorganisaation sähköasiantuntijana/-valvojana. Tehtävänkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

LVIA-töiden asiantuntija/-valvoja

Vastaat rakennushankkeiden LVIA-asiantuntija ja -valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi insinööri tai teknikko, ja olet toiminut urakoitsijan palveluksessa työnjohtajana tai LVIA-suunnittelijana tai rakennuttajaorganisaation LVIA-asiantuntijana/-valvojana. Tehtävänkuvasi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

Rakennusteknisten töiden valvoja

Vastaat rakennushankkeissa valvontatehtävistä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Olet koulutukseltasi insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta valvontatyöstä tai työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Valvontatehtäväsi voimme räätälöidä kokemuksesi mukaisesti.

Lähetä 7.2.2020 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteessa www.ains.fi/rekrytointi

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Espoo: Toimialajohtaja Juhani Karhu, +358 40 593 3783, juhani.karhu@ains.fi
Tampere: Yksikönjohtaja Petri Moksén, +358 50 534 7257, petri.moksen@ains.fi
Oulu: Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, +358 50 058 1260, ari-matti.jankala@ains.fi

Käy tutustumassa meihin: www.ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi