Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Rapp Valvontakonsultit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2024 Hae viimeistään 15.4.2024

Olemme avanneet haettavaksi rakentamisen näköalapaikan tehtävän, joka on vastuullinen ja mielenkiintoisia haasteita pullollaan.

Haemme kansainvälisten hankkeiden rakennuttamisen projektipäällikköä rakennuttamisen ja valvonnan tehtäviin. Etsimme hankkeen johdon ja rakennuttamisen ammattilaista, joka on kiinnostunut johtamaan ja valvomaan ulkomailla sijaitsevien kohteiden rakennusprojekteja. Toimit hankkeissa asiakkaamme etujen valvojana ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Hyvää kokemusta rakennuttamisesta ja valvonnasta
  • Tutkintoa rakennusalalta tai talotekniseltä alalta
  • Hyviä johtamis- ja organisointitaitoja
  • Hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja
  • Matkustusvalmiutta ja näyttöjä maailmalla pärjäämisestä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn Suomessa ja maailmalla. Pääset työskentelemään monipuolisten hankkeiden parissa ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meille on tärkeää tarjota tehtävä, jossa on haasteita, vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuus menestyä.

Työyhteisössämme on rento ja välitön ilmapiiri. Henkilöstökyselyn tulokset vahvistavat sen, että meillä saat työkavereiksi rakennusalan ammattilaisia, jotka ovat aina valmiita auttamaan kollegaa. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Triplassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.4.2024 osoitteeseen minna.heinonen@rapp.fi.

Lisätietoja tehtävästä Minna Heinonen, puh. 040 5694757 tai Vesa Koskelainen puh. 044 7799202.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat