Kokeile kuukausi maksutta

Rata- tai raitiotiesuunnittelun ammattilainen

A-Insinöörit
Sijainti Espoo, Oulu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 31.5.2023 Hae viimeistään 25.6.2023

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon!

A-Insinööreissä luomme kokonaisvaltaista rakentamisen kulttuuria, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä. Haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan kestävästi. Tarjoamme ison yhtiön edut, mutta pienen talon mutkattomuuden palkitussa, innostavassa työyhteisössä.

Haemme nyt Espooseen, Ouluun tai Tampereelle

Suunnittelupäällikköä ratasuunnitteluun ja

Suunnittelupäällikköä raitiotiesuunnitteluun

Oletko jo hankkinut kokemusta projektien vetämisestä ja vastaavan suunnittelijan tehtävästä? Haemme asiantuntijoita, jotka projektityön lisäksi toimivat rata- tai raitiotiesuunnittelun työryhmän toiminnasta vastaavina. Tulet kehittämään suunnitteluryhmää, joka toimii itsenäisesti yhteistyössä muiden suunnitteluryhmien kanssa.

Edellytämme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus erilaisten rata- tai raitiotiesuunnittelun projektien parista.

Arvostamme palvelu- ja kehityshenkistä asennetta, ammatillista osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, mallipohjaisen suunnittelun hallitsemista ja infrasuunnittelun pätevyyksiä. Kaksi viimeistä eivät ole vaatimuksia, sillä meillä on tarjolla kattavat ja monipuoliset jatkokoulutukset.

Tule mukaan laajenevaan toimintaamme, osaksi osaavaa joukkuettamme. Tarjoamme henkilöstöstä huolehtivan ilmapiirin, kehitysmyönteisen yritysympäristön sekä kilpailukykyiset edut.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaan työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi tai kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta sekä kykyä pitää projektin langat käsissäsi. Odotamme sinulta myös tehtävään soveltuvaa tutkintoa.

Kiinnostuitko?

Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 25.6.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura

Käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtajat Markus Ventola, p. 040 6692 454, markus.ventola@ains.fi ja Päivi Annamaa, p. 040 8278 608, paivi.annamaa@ains.fi

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat