Kokeile kuukausi maksutta

Ruotsinkielinen tekninen tarkastaja

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 16.8.2022 Hae viimeistään 28.8.2022

Oletko sinä rakennusalan osaaja etsimässä uusia haasteita? Kiinnostaako sinua rakennusalan teknisten asioiden ja vakuutusten parissa työskentely? Haemme Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalveluihin ruotsin kielen taitoista rakennusalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan.

Tehtävästä

Teknisenä tarkastajana neuvot asiakkaitamme rakennusvahinkojen hoidossa, käsittelet vahinkoja ja teet korvauspäätöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tehtävänäsi on varmistaa, että yhden yhteydenoton periaate toteutuu, ja että asiakas on tietoinen vahingon hoidon etenemisestä koko prosessin ajan. Toimintaasi ohjaavat niin tehokkuuden, laadun kuin asiakastyytyväisyyden kulmakivet. Varmistat omalta osaltasi vahinkomenon hallinnan toteutumisen ja tuot rakennusteknisen osaamisesi koko tiimin ja heimon käyttöön. Työtä tehdään lähi- ja etätyönä.

Oletko hakemamme osaaja?

Sinulla on rakennusalan koulutus tai sinulle on jo kertynyt kokemusta rakennustekniikasta tai korjausrakentamisesta. Kokemuksen vakuutusalalta katsomme eduksi, mutta se ei ole edellytys, sillä olemme valmiita perehdyttämään sinut alalle. Arvostamme erinomaisia neuvottelu- sekä vuorovaikutustaitoja sekä rauhallista ja ratkaisukeskeistä lähestymistä toisinaan haastavissakin asiakaskohtaamisissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti ruotsin ja suomen kielellä. Tartut asioihin oma-aloitteisesti ja työskentelet itsenäisesti sekä vastuullisesti samalla toimien mielelläsi osana tiimiä. Toivomme myös, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Miksi meille kannattaa hakea?

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa vahinkovakuutusta, jossa draiverina on jatkuva, asiakaslähtöinen toiminnan kehittäminen. Vaikka suurin osa tiimistämme sijaitsee Oulussa, on yhteisömme tiivis ja se koostuu työstään innostuneista, jatkuvasti omaa osaamistaan päivittävistä ammattilaisista, jotka ovat aina valmiita sparraamaan ja jakamaan tietämystään – ja tätä samaa odotamme myös tiimimme uusilta tulokkailta. Takaamme myös, ettei yksikään päivä ole samanlainen ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön ja sen järjestämiseen.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää sunnuntaihin 28.8.2022 mennessä täältä > löytyvän linkin kautta. Kuulemme mielellämme hakemuskirjeessäsi, mikä sinua motivoi hakemaan tätä tehtävää. Tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Claims Service Lead Mikko Filppulaan, p. 0415071903, jonka tavoitat parhaiten perjantaina 19.8. klo 13-14 ja keskiviikkona 24.8. klo 12-13.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi