Suunnittelupäällikkö

Parma Oy
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2021 Hae viimeistään 8.9.2021

Etsimme suunnittelutiimiimme Sinua kokenut

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Vastaat sekä asunto- että toimitilapuolen kohteiden elementti- ja runkosuunnittelusta. Ohjaat ja koordinoit oman suunnitteluorganisaatiomme, konsernin suunnitteluorganisaation (CES, Consolis Engineering Services) kuin myös alihankintana ostettua toimintaa. Toivomme sinulta mahdollisuuksiesi mukaan osallistumista erilaisiin kehitysprojekteihin. Käytössäsi on modernit
3D-mallintamisen ohjelmistot (Tekla Structures) ja loistavat mahdollisuudet yhteistyöhön, oppimiseen ja uraan Consoliksen kansainvälisessä konsernissa.

Odotamme sinulta noin viiden vuoden kokemusta elementti- tai rakennesuunnittelusta sekä rakennustekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Hyvä tekninen osaaminen sekä sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot tiimin ja sidosryhmien kanssa antavat sinulle valmiudet suunnittelupäällikön itsenäiseen ja vastuulliseen tehtävään.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan betonirakentamisen huippuammattilaisten joukossa. Me parmalaiset hallitsemme elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle.

Haemme suunnittelupäällikköä ensisijaisesti Hyrylän, Nummelan, Kangasalan tai Kotkan toimipisteeseemme, mutta myös Parman muut toimipisteet ympäri Suomen voivat tulla kyseeseen asuinpaikastasi riippuen. Kerro hakemuksessasi miltä paikkakunnalta ensisijaisesti haet työtä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Parmalta suunnittelupäällikkö Pasi Salmela,
puh.  020 577 5161 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Kerro hakemuksessasi miltä paikkakunnalta ensisijaisesti haet työtä.

Jätä hakemuksesi sijainti- ja palkkatoiveineen viimeistään 8.9.2021 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

 Hakua edistetään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Lue lisää www.parma.fi ja www.consolis.com

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi