Kokeile kuukausi maksutta

Takuutyöpäällikkö

Skanska
Sijainti Pirkanmaa, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2023 Hae viimeistään 18.6.2023

 

Haemme kehityslähtöistä takuutyöpäällikköä Pirkanmaalle

Pirkanmaan yksikössä pääset mukaan alueen kiinnostavimmille, monipuolisille ja merkittäville hankkeille, joilla työsi jää elämään ilmastoviisaina sekä viihtyisinä koteina ja asuinalueina, oppimiseen ja hyvinvointiin innostavina tiloina sekä toimivina sairaaloina. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 5000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja ympäristövastuullisesti tuotettuja koteja Ranta-Tampellaan. Lisäksi tiimillämme on työn alla yhtenäiskoulu Valkeakoskelle, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala Hämeenlinnassa.

Takuutyöpäällikkönä vastaat toteuttamiemme hankkeiden takuuvastuiden tehokkaasta ja asiakaslähtöisestä organisoinnista ja toteutuksesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Vastaat takuutöiden resursoinnista, aikatauluista, reklamaatioista ja takuutöiden toiminnan kehittämisestä alueyksikössä – viet tietoa suunnitteluvaiheeseen ja kehityslähtöisellä otteellasi onkin suora vaikutus paitsi asiakastyytyväisyyteemme, myös yhteisen tuloksemme tekemiseen. Toimit takuutyönjohtajien esihenkilönä vastaten takuutöiden kustannuksista, ennustamisesta ja raportoinnista. Huolehdit omalta osaltasi, että laadun lisäksi meille erityisen tärkeät asiat ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Tampere, minkä lisäksi matkustat ajoittain kohteille Pirkanmaalla.

Haluatko työskennellä yhteisen päämäärämme eteen osana välittävää työyhteisöämme?

Meillä pääset aidosti ja pitkäjänteisesti vaikuttamaan takuutoiminnan kehittämiseen, tiimin toimintaan sekä asiakastyytyväisyyteen ja -kokemukseen: viihdytkin tehtävässä todennäköisesti erinomaisesti, jos sinulle on ominaista tunnistaa kehittämisen paikkoja sekä toimia laajasti ja aktiivisesti hyvässä yhteistyössä moninaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pääset vaikuttamaan työsi kautta suoraan kilpailukykyymme sekä yhteiseen tulokseemme – edistät tiimisi kanssa kustannustehokkaita ratkaisuja asiakaslähtöisesti. Toimiessasi koko Pirkanmaan alueen takuutyöpäällikkönä, pääset näkemään myös laajasti mielenkiintoisia ja erityyppisiä hankkeita. Vaikka sinulla on itsenäinen vastuualue, löydät aina organisaatiostamme asiantuntevan kollegan näkemyksen työsi tueksi – uskomme, että yhdessä olemme enemmän.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • vankkaa kokemusta monipuolisista rakennustuotannon tehtävistä, arvostamme aikaisempaa kokemustasi myös takuutöiden parista
  • sopimusjuridiikan ja tarjoustoiminnan osaamista (YSE)
  • tuloshakuisuutta ja halua kehittää toimintaa ja tiimiä
  • erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esihenkilövalmiuksia, hyödynnät verkostoja myös sujuvasti osana työtäsi
  • pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä otetta
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Lisätietoja tehtävästä:

Tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat