Talotekniikka-asiantuntija

Länsimetro Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 25.9.2020 Hae viimeistään 11.10.2020

Länsimetro Oy on Helsingin ja Espoon kaupunkien omistama keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö, jonka tehtävänä on rakennuttaa, omistaa, hallita, ylläpitää, huoltaa ja kehittää Ruoholahti – Kivenlahti –osuuden raiteita, tunneleita, asemarakennuksia, pysäköintitiloja ja muita metron toimintaa palvelevia rakenteita ja laitteita.

Haemme nyt joukkoomme

Talotekniikka-asiantuntijaa

Osallistumaan Länsimetron Matinkylä-Kivenlahti osuuden käyttöönottovaiheeseen sekä asiantuntijana kehittämään kiinteistö- ja infraomaisuuden ylläpidon ja hallinnan prosesseja yhdessä Länsimetron organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat Länsimetron Matinkylä-Kivenlahti osuuden uusien asemien ja niiden teknisten järjestelmien käyttöönottoprosessien hallinta, kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien ja turvallisuusjärjestelmien toiminnallisuuden valvonta sekä niiden elinkaaren hallinta. Länsimetron kakkosvaiheen eli Matinkylä-Kivenlahti-osuuden valmistuessa sinulla on tärkeä rooli käyttöönottoprosessien asiantuntijana, jonka jälkeen työtehtävät painottuvat vahvemmin ylläpidon asiantuntijatehtäviin. Lisäksi osallistut turvallisuus- ja riskienhallintatyöhön ja teet yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Tässä roolissa saat vastuuta ja vapauden toimia itsenäisesti omalla tehtäväalueellasi. Pääset aidosti vaikuttamaan omalla asiantuntijuudellasi ja työpanoksellasi Länsimetron tulevaisuuteen.

Tätä odotamme

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli nautit yhteystyöstä eri sidosryhmien kanssa ja sinulla on vahva halu saada asioita aikaiseksi. Olet kiinnostunut kehittämään omaa asiantuntijuuttasi ja omaksumaan uusia asioita työn parissa. Sinulla on laaja-alaista työkokemusta vaativien toimitila- tai teollisuuskohteiden isännöinti-, ylläpito- tai kunnossapitotoiminnasta tai suurista infraprojekteista. Kunnossapitoon liittyvät hankinnat liittyvät työtehtäviisi, joten hankintamenettelyjen ja julkisten hankintojen ymmärrys katsotaan eduksi.

Lisäksi menestyminen tehtävässä edellyttää

  • Insinöörikoulutusta (vähintään AMK)
  • kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien tuntemusta. Raidejärjestelmiin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, sujuva englanti katsotaan eduksi
  • tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen hallintaa

Tätä tarjoamme sinulle

Tekemistämme ohjaa hyvin selkeä ja konkreettinen, kaikille yhteinen tavoite – koko pääkaupunkiseutua palvelevan metrojärjestelmän rakentaminen ja kehittäminen. Meille on kunnia työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävän ja ainutlaatuisen projektin parissa, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan hankkeista. Asiantuntijuus ja korkeatasoinen osaaminen on meille tärkeää, joten kannustamme ammatilliseen kehittymiseen.

Toimistomme sijaitsee Espoon Matinkylässä, jossa 21 henkilön kokoinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Haluatko liittyä mukaan Länsimetron tarinaan? Jätä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 11.10 mennessä täällä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, olethan yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Länsimetron Kiinteistö- ja infrajohtaja Juhani Penttilä p. 044 087 4042, maanantaina 5.10 klo 9:30-11
  • Psyconin konsultti Laura Nissilä p. 020 710 1271, keskiviikkona 30.9 klo 10-11 ja tiistaina 6.10 klo 10-11.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi