Työpäällikkö ja vastaava mestari – putkiremontit

Fira
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 30.11.2020 Hae viimeistään 14.12.2020

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.”

Työpäällikkö

Firan Putkiremonttien tuotanto on järjestetty tuotantojuniksi. Junassa työskentelee tiimi, joka tekee perättäiset työmaat, joissa asuntojen työt on limitetty yhdeksi jatkumoksi. Junia on kehitetty systemaattisesti useamman vuoden ajan. Tuottavuutta on saatu kehitettyä ja myös asiakastyytyväisyys on korkea.

Nyt on mahdollisuus tulla jatkamaan tätä työtä yhteen junaan työpäällikön roolissa. Junan pitkäjänteisen kehittämisen lisäksi rooliin kuuluu perinteisempiä työpäällikön tehtäviä, kuten tilaajayhteistyö, esimiestyö ja talousjohtaminen. Tiimi on erittäin hitsautunut työnjohdosta koko asennusryhmään asti. Tässä on erinomainen mahdollisuus tulla johtamaan tiimiä, jossa toiminnan perusasiat ovat kunnossa. Työlle on luvassa täysi tuki, sillä tämänhetkinen työpäällikkö on siirtymässä vaiheittain sparraamaan myös muita tiimejä niin putkiremonteissa kuin asuntorakentamisessakin, jolloin rinnakkaiselo tulee jatkumaan sovittavan ajan.

Odotamme: Odotamme vahvaa tuotannon johtamiskykyä yhdistettynä rakentamisen ammattiosaamiseen ja asiakaspalvelulähtöisyyteen. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tuotantotalouden tai rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri tms.), ymmärrystä ja kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Meillä pääset työskentelemään osana avointa, mutkatonta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Saat myös tavallista laajemmat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, puhelin- ja lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Mikäli kiinnostuksesi herää, otathan yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja – Sami Kokkonen, putkiremonttilinjan johtaja 0400 204250

Hae tästä >

Vastaava mestari – putkiremontit

Putkiremonttiliiketoiminnan kannattavuus ja asiakastyytyväisyys ovat nousseet kohisemalla viimeisen vuoden aikana. Etsimme nyt joukkoomme vastaavaa mestaria.

Putkiremonttien tuotanto on järjestetty tuotantojuniksi. Juna on tiimi, joka tekee perättäiset työmaat, joissa asuntojen työt on limitetty yhdeksi jatkumoksi mahdollisimman vakioiduin asentajin. Nyt on erinomainen mahdollisuus liittyä yhteen tällaiseen porukkaan, jossa mm. putkimiehet ovat Fira Oy:n palkkalistoilla.

Odotamme:

  • vankkaa rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena.
  • vastaavan mestarin pätevyyttä
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.)
  • kokemusta työmaaprojektien johtamisesta
  • täsmällistä ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme:

  • Tehtävää vastaavan kilpailukykyisen palkan kannustinjärjestelmineen.
  • Saat myös tavallista laajemmat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, puhelin- ja lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Meillä pääset työskentelemään osana avointa, mutkatonta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa putkiremonttilinjan johtaja Sami Kokkonen puh. 0400204250

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi