Useita avoimia tehtäviä

SSA Rakennus Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 17.9.2021 Hae viimeistään 30.9.2021

Hei rakennusalan ammattilainen! Haluatko työskennellä yhdessä rakennusalan kiinnostavimmista yrityksistä? Haluatko päästä vaikuttamaan ja jättämään jälkesi rakennusalaan? Tule meille töihin rakentamaan kanssamme SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen!

Meillä on useita tehtäviä auki:

Kehitysinsinööri

Diplomi-insinööri tai insinööri! Kiinnostaako rakennusalan tuotannonohjausjärjestelmän kehittäminen? Haluatko päästä näyttämään taitosi? Tule meille kehitysinsinööriksi kehittämään kanssamme SSA:sta Suomen halutuimman rakennusliikkeen.

Tässä tehtävässä pääset todella vaikuttamaan niin yritykseen kuin rakennusalaankin. Saat olla ohjaamassa rakennusalan kiinnostavimman tuotannonohjausjärjestelmän kehitystä. Tueksi tehtävään saat idearikkaat, osaavat työkaverit eikä sinun tarvitse aloittaa kaikkea alusta, sillä kehität jo olemassa olevaa järjestelmää. Työtehtäviisi kuuluu myös muita kehitystehtäviä.

Lue lisää tehtävästä ja hae jo tänään >

Arkkitehti

Arkkitehti! Onko sinullakin mielikuva, että rakennusliikkeessä työskentely on tylsää? Me väitämme, että SSA:lla se ei ole sitä! Me SSA:lla haluamme rakentaa tiloja, jotka saavat käyttäjät huokaisemaan ihastuksesta ja niiden suunnitteluun me tarvitsemme sinua! Tule suunnittelemaan meille upeita koteja, hotelleja ja erilaisia toimitiloja. Lue lisää tehtävästä >

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö, haluatko päästä vetämään kiinnostavia asuntoprojekteja ja kehittämään SSA:n omaa tapaa rakentaa? Etsimme nyt asuntotuotantoomme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat asuntohankkeiden suunnittelun ohjauksesta, rakennuslupaprosessista, hankkeiden läpiviennistä yhdessä työpäällikön ja muun tiimin kanssa sekä muista projektipäällikön tehtävistä.

Lue lisää tehtävästä ja hae jo tänään >

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

Etsimme vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia erilaisiin hankkeisiin koko Suomen alueella. Tehtäviä löytyy niin asunto- toimitila- kuin palvelukotirakentamisessakin. Meillä SSA:lla työnjohtajat

Tutustu kaikkiin työnjohtajan tehtäviin >

Tarjoamme kaikkiin tehtäviin mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhdeksi rakennusalan huippuammattilaisista. Pääset itse vaikuttamaan tehtävääsi ja suunnittelemaan päiväsi. Haluamme panostaa kehittymiseesi tehtävässä tarvittavilla koulutuksilla. Kilpailukykyisen palkan, tulospalkkauksen ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa, avointa ja rohkeaa työyhteisöä.

Tutustu myös muihin avoinna oleviin tehtäviin >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi