Kokeile kuukausi maksutta

Vahinkopäällikkö

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2022 Hae viimeistään 10.7.2022

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakkaiden omaisuuden ja toiminnan korvauspalveluihin Helsinkiin vahinkopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Vahinkopäällikkö, Omaisuuden ja toiminnan korvauspalvelut, Pohjola Vakuutus

Vahinkopäällikkönä vastaat oman toiminta-alueesi yritys- ja yhteisöasiakkaiden sekä henkilöasiakkaiden suurten omaisuus-, vastuu-, ympäristövahinkojen vahinkotarkastuksesta. Selvität tapahtuneen vahingon syyn ja laajuuden sekä huolehdit vahinkojen hoidosta ja asiakasneuvonnasta vahingon jälkeen. Varmistat osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen korvausprosessin aikana yhdessä riskipäällikön sekä myynnin johdon kanssa. Vastuullasi on myös korvausohjeiden noudattaminen alueella sekä korvaustoimen jatkuva laadun ja tehokkuuden parantaminen yhdessä riskipäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös korjauskumppaniverkoston ohjaus sekä kumppaneiden portfolion kehittymisen seuranta.

Oletko etsimämme osaaja? 

Olet vastuullinen ja ratkaisukeskeinen toimija, ja olet tottunut työskentelemään samanaikaisesti useiden eri asiakasprojektien parissa. Olet tehokas myös paineen alla ja muutostilanteissa, ja toimit varmoin ottein ja yhteistyötä edistäen kaikissa asiakaskohtaamisissa. Viestintätaitosi ovat sekä kirjallisesti että suullisesti erinomaiset ja pystyt kiteyttämään sisältöä ymmärrettävästi ja napakasti. Tuot mielelläsi esiin kehitysideoita ja sinulla on kykyä uudistaa ja uudistua. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja energinen työotteesi on aikaansaava ja osallistava.

Etsimme hakemuksestasi näyttöä erityisesti seuraavista:

  • Vahinkovakuutusliiketoiminnan, eri vakuutuslajien sekä riskienhallinnan menetelmien ja tarkastusprosessien ymmärrystä tai vahvaa halua oppia niistä
  • Kokemusta tai ymmärrystä rakennesuunnittelusta ja korjausrakentamisesta
  • Teknistä koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari) sekä työkokemusta rakentamisesta muutaman vuoden ajalta
  • Kustannuslaskennan hallintaa sekä eri tuotannollisten toimialojen tuntemusta
  • Sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä oman auton käyttömahdollisuutta, ruotsin kielen taito on eduksi

Mitä saat meiltä?

Täällä sinua kollegaksi odottaa hyvällä yhteishengellä varustettu asiantuntijaporukka. Tiimiisi saat työstään onnistuneita alan ammattilaisia, jotka tukevat sinua kehittymisessäsi ja kannustavat ottamaan lisää vastuuta osaamisesi karttuessa. Työskentelemme itseohjautuvasti, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevatkin usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Haethan tehtäviin viimeistään sunnuntaihin 10.7.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi täältä > löytyvän linkin kautta. Jos taas haluat kuulla vielä lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä, CoE Lead Kari Kesti, kari.kesti(a)pohjola.fi tai +358 40 053 3052, kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten tiistaina 21.6. klo 14–15 ja maanantaina 4.7. klo 14-15.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi