Vastaava työnjohtaja tai työnjohtaja

Pajala Yhtiöt Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 7.10.2021 Hae viimeistään 20.10.2021

Hei Sinä uusia tuulia kaipaava vastaava työnjohtaja tai työnjohtaja

Olet sitten kokenut kehäkettu tai uraasi aloitteleva ammattilainen, meillä on mahdollista kasvaa uudelle tasolle.

Pajala Länsi-Suomi Oy on Pajala Yhtiöihin kuuluva, vuonna 2019 perustettu, kotimainen, vakavarainen asuntorakentamiseen keskittynyt yritys. Toimintamme laajentuessa haemme alkaville kerrostalotyömaillemme vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia. Kohteemme sijaitsevat Tampereella Santalahdessa, Näsijärvi-näkymin.

Meillä on kannustava palkkausjärjestelmä, joka palkitsee tekijänsä. Työkaverit ovat, jos ei nyt maailman parhaimmat, niin ainakin Tampereen parhaimmat. Meillä on matala organisaatio ja nopea päätöksentekokyky – meillä et joudu byrokratian rattaisiin.

Tehtävä mahdollistaa kehittymisen ja kouluttautumisen. Hankkeemme ovat vaativia, mutta mielenkiintoisia. Esimiehemme antavat kaiken mahdollisen tuen ja osaamisen käyttöösi. Meillä ei jätetä uutta tyyppiä perehdyttämättä, vaan saat kaiken tarvittavan tuen menestymiselle työssäsi.

Mikäli sinulla on palava halu rakentamiseen ja oppimiseen, olet oikea kaveri. Osata ei tarvitse kaikkea, kunhan halu oppia löytyy. Tiiminä tehdään, huumorilla mennään.

Meille tärkeää on kumppanuus; niin asiakkaat, suunnittelijat, urakoitsijat kuin työntekijät. Oikeiden ihmisten kanssa kaikki onnistuu helpommin.

Jos olet ahkera, suoraselkäinen, hyvällä asenteella varustettu ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä tuotantojohtajaamme Antti Välkkiin joko soittamalla p. 050 574 0857 tai lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 20.10.2021 mennessä sähköpostilla antti.valkki@pajala-yhtiot.fi.

www.pajala-yhtiot.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi