Vastaava työnjohtaja rakentamaan uutta Myyrmäkeä

JM Suomi Oy
Päivämäärät Julkaistu 27.1.2020 Hae viimeistään 10.2.2020
JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa rakentamaan uutta Myyrmäkeä!  

Olet kokonaisvastuussa erikseen sovitun projektin osalta. Vastaat oman vastuualueesi osalta asuntoprojektiemme johtamisesta ja läpiviennistä sekä toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Varmistat turvallisen työskentelyn työmaalla.

Sinä vastaavana työnjohtajana

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi sinulla on kokemusta vaativista asuntorakentamisen tehtävistä vastaavan työnjohtajan roolissa sekä korkeiden asuinrakennusten toteuttamisesta. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot sekä johtamistaidot. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tietoa aluehankkeestamme Myyrmäessä

JM Suomen kortteli rakentuu aivan Myyrmäen keskustaan. Juna-asemalle kotiovelta muutamassa minuutissa, lähimpään ruokakauppaan ei sitäkään. Kiinnostavia ravintoloita, kahviloita ja harrastusmahdollisuuksia joka puolella. Kortteliin nousee 4-16 kerroksia asuintaloja, joissa on yhteensä n. 500 uutta asuntoa. Talojen kivijalkoihin rakentuu liiketiloja. Korttelin tavoitteena on herättää eloon tunnelma, joka on yhtä aikaa nostalginen ja hauska. Elämä yhtä kiehtovaa kuin lomapäivä aurinkoisessa vanhan ajan huvipuistossa.

Myyrmäessä tullaan toteuttamaan Joutsenmerkittyä tuotantoa. Asukkaalle Joutsenmerkki tarkoittaa muun muassa panostusta kestäviin materiaalivalintoihin, energiatehokkuuteen, parempaan sisäilmaan ja luonnonvaloon.

Tarjoamme sinulle

Saat olla avainroolissa rakentamassa tiimiäsi. Pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan kirjoittamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Haethan tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse elsa.kaijala@jmoy.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 10.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Kari Mikonsaari, kari.mikonsaari@jmoy.fi, 050 3673110.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi