Kokeile kuukausi maksutta

VR Track aloittaa yt-neuvottelut

VR Track aloittaa yt-neuvottelut ja suunnittelee organisoivansa rakentamisen ja kunnossapidon projektinsa uudella tavalla. Yt-neuvottelut koskevat 250 rakentamisen ja kunnossapidon projektien työnjohtajia ja vastaavia työnjohtajia.

Rovaniemi-Kajaani sähköradan rakennustyöt.

VR Trackin mukaan nykyisistä vastaavista työnjohtajista ja työnjohtajista suuri osa voi joutua vaihtamaan tehtävää tai joutua irtisanomisen kohteeksi. Suorilta irtisanomisilta voidaan kuitenkin välttyä, jos neuvotteluiden kohteena olevat henkilöt ottaisivat vastaan suunnitellun vaihtoehtoisen tehtävän.

Mahdollisesti irtisanottavien henkilöiden määrä riippuu suunnitellun uuden projektiorganisaatiomallin lopullisesta muodosta ja kohteena olevien henkilöiden halukkuudesta ottaa vastaan tarjottavia tehtäviä.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja infra-alan rakennusliike sekä suunnittelutoimisto ja osa VR Groupia.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “VR Track aloittaa yt-neuvottelut”

  1. Jotakin tällaista on voitu odottaa VR-Trackilta, jota pyörittävät uuden aallon johtajat. Vanhat ovat jo eläkkeellä. Heidän aikanaan VR-Rata toimi kuin Singerin ompelukone. Nyt voi hyvällä syyllä todeta, että aika entinen ei koskaan enää palaa.

  2. Ei tule. VR Track joutui siirtymään pois suljetusta taloudesta avoimeen kilpailuun. Siinä pitää pärjätä. Muuten seuraukset ovat uutisen kaltaiset. Samanlaisia ja vielä kovempia järjestelyjä on tehty Destiassakin ja yksityisellä puolella esimerkiksi Lemminkäisessä. Venäjän rautateillä yt-neuvotteluja ei taideta tuntea. Se käy kuin Singerin ompelukone, tosin 40-luvun tahdissa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat