Hannu Leinonen jättää SRV:n hallituksen

Valtion omistaman Destia Oy:n toimitusjohtajaksi keskiviikkona 9. syyskuuta nimitetty Hannu Leinonen on pyytänyt eroa SRV Yhtiöt Oyj:n hallituksesta. Hän jättää SRV:n hallitustehtävät syyskuun lopussa ja aloittaa Destian johdossa lokakuun alusta. Viime vuoden marraskuussa YIT Oyj:n toimitusjohtajan tehtävistä lähtenyt Leinonen on vaikuttanut SRV:n hallituksessa viime keväästä.

Valtion omistaman Destia Oy:n toimitusjohtajaksi keskiviikkona 9. syyskuuta nimitetty Hannu Leinonen on pyytänyt eroa SRV Yhtiöt Oyj:n hallituksesta. Hän jättää SRV:n hallitustehtävät syyskuun lopussa ja aloittaa Destian johdossa lokakuun alusta. Viime vuoden marraskuussa YIT Oyj:n toimitusjohtajan tehtävistä lähtenyt Leinonen on vaikuttanut SRV:n hallituksessa viime keväästä.

SRV:n hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Ilpo Kokkila, varapuheenjohtajana Lasse Kurkilahti sekä jäseninä Jukka Hienonen ja Matti Mustaniemi. Uusi hallituksen jäsen valitaan seuraavassa yhtiökokouksessa.

 

Kokkila kehaisi SRV:n tiedotteessa Leinosen osaamista, mutta ei usko sen vaikuttavan yhtiön toimintaan. ”SRV:lle nimitys (Leinosen nimitys Destian toimitusjohtajaksi) on hallitustyöskentelyn kannalta menetys, mutta se ei lyhyellä aikavälillä heijastu yhtiön toimintaan”, Kokkila totesi. 

Joissakin spekulaatioissa Leinosta esitettiin SRV:n toimitusjohtajaksi sen jälkeen, kun yhtiötä luotsannut Eero Heliövaara ilmoitti kuukausi sitten jättävänsä yhtiön. Leinonen kertoikin keskustelleensa Kokkilan kanssa lyhyesti SRV:n toimitusjohtajan pestistä, mutta Destia veti pidemmän korren.

Destian toimitusjohtajanimityksestä kerrotaan tarkemmin erillisessä uutisessa, joka löytyy alla olevista linkeistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hannu Leinonen jättää SRV:n hallituksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat