Amiedu ja SuLVI solmivat yhteistyösopimuksen

Ammatillinen aikuiskouluttaja Amiedu ja Suomen LVI-liitto, SuLVI ry, ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee SuLVI:n jäsenyritysten liiketoiminnan ja jäsenistön osaamisen kehittämistä. Amiedu vastaa sovittavassa laajuudessa SuLVI:n järjestämien koulutusten suunnittelusta, toteutuksista, kurssilogistiikasta ja hallinnoinnista. Lisäksi Amiedu tuottaa palveluja muun muassa SuLVI:n jäsenyritysten henkilöstön rekrytointiin ja perehdyttämiseen vuosittain sovittavan toimintasuunnitelman mukaisesti.

Ammatillinen aikuiskouluttaja Amiedu ja Suomen LVI-liitto, SuLVI ry, ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee SuLVI:n jäsenyritysten liiketoiminnan ja jäsenistön osaamisen kehittämistä. Amiedu vastaa sovittavassa laajuudessa SuLVI:n järjestämien koulutusten suunnittelusta, toteutuksista, kurssilogistiikasta ja hallinnoinnista. Lisäksi Amiedu tuottaa palveluja muun muassa SuLVI:n jäsenyritysten henkilöstön rekrytointiin ja perehdyttämiseen vuosittain sovittavan toimintasuunnitelman mukaisesti.

Yhteistyön tavoitteena on aloitusvaiheessa luoda kattava koulutusten tuote- ja palveluportfolio alan jäsenistölle valtakunnallisesti. Yhteistyö alkaa osaamis- ja koulutustarvekartoituksella.

”Teemme lisäksi laajaa yhteistyötä muun muassa Safan, RIL:in, RIA:n ja RKL:n kanssa. Tulemme kehittämään uusia koulutuksen toteutustapoja, kuten etäopiskelua”, SuLVI:n koulutuspäällikkö Hilkka Peltoharju kertoo.

SuLVI ry on lvi-alan henkilöiden yhteistyö- ja koulutusjärjestö. SuLVI ylläpitää ja kehittää jäsentensä ammatillista osaamista järjestämällä tietoiskuja, kursseja ja koulutustapahtumia. SuLVI:lla on 33 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä noin viisituhatta henkilöjäsentä. Jäsenistö koostuu muun muassa suunnittelijoista, urakoitsijoista ja työnjohtajista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Amiedu ja SuLVI solmivat yhteistyösopimuksen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi