Amiedu ja SuLVI solmivat yhteistyösopimuksen

Ammatillinen aikuiskouluttaja Amiedu ja Suomen LVI-liitto, SuLVI ry, ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee SuLVI:n jäsenyritysten liiketoiminnan ja jäsenistön osaamisen kehittämistä. Amiedu vastaa sovittavassa laajuudessa SuLVI:n järjestämien koulutusten suunnittelusta, toteutuksista, kurssilogistiikasta ja hallinnoinnista. Lisäksi Amiedu tuottaa palveluja muun muassa SuLVI:n jäsenyritysten henkilöstön rekrytointiin ja perehdyttämiseen vuosittain sovittavan toimintasuunnitelman mukaisesti.

Ammatillinen aikuiskouluttaja Amiedu ja Suomen LVI-liitto, SuLVI ry, ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee SuLVI:n jäsenyritysten liiketoiminnan ja jäsenistön osaamisen kehittämistä. Amiedu vastaa sovittavassa laajuudessa SuLVI:n järjestämien koulutusten suunnittelusta, toteutuksista, kurssilogistiikasta ja hallinnoinnista. Lisäksi Amiedu tuottaa palveluja muun muassa SuLVI:n jäsenyritysten henkilöstön rekrytointiin ja perehdyttämiseen vuosittain sovittavan toimintasuunnitelman mukaisesti.

Yhteistyön tavoitteena on aloitusvaiheessa luoda kattava koulutusten tuote- ja palveluportfolio alan jäsenistölle valtakunnallisesti. Yhteistyö alkaa osaamis- ja koulutustarvekartoituksella.

”Teemme lisäksi laajaa yhteistyötä muun muassa Safan, RIL:in, RIA:n ja RKL:n kanssa. Tulemme kehittämään uusia koulutuksen toteutustapoja, kuten etäopiskelua”, SuLVI:n koulutuspäällikkö Hilkka Peltoharju kertoo.

SuLVI ry on lvi-alan henkilöiden yhteistyö- ja koulutusjärjestö. SuLVI ylläpitää ja kehittää jäsentensä ammatillista osaamista järjestämällä tietoiskuja, kursseja ja koulutustapahtumia. SuLVI:lla on 33 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä noin viisituhatta henkilöjäsentä. Jäsenistö koostuu muun muassa suunnittelijoista, urakoitsijoista ja työnjohtajista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Amiedu ja SuLVI solmivat yhteistyösopimuksen”

Vastaa