Kokeile kuukausi maksutta

Yle: Taantuma hidastaa vuokralaisten löytämistä Kauppakeskus Puuvillaan

Poriin parhaillaan rakennettavan Kauppakeskus Puuvillan vuokralaisten hankinta on normaalia hitaampaa taantuman takia. Näin toteaa Puuvillasta puolet omistavan kiinteistösijoitusyhtiö Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen. Asiasta kertoi Yle Uutiset.

Poriin parhaillaan rakennettavan Kauppakeskus Puuvillan vuokralaisten hankinta on normaalia hitaampaa taantuman takia. Näin toteaa Puuvillasta puolet omistavan kiinteistösijoitusyhtiö Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen. Asiasta kertoi Yle Uutiset.

image

”Vuokralaisten saaminen ei ikinä ole helppoa, ja taloudellinen tilanne pitkittää päätöksentekoa kaikkien toimijoiden osalta. Meillä on kuitenkin niin paljon aikaa avaukseen, että olemme hyvällä mallilla”, Valtonen sanoo Ylelle.

Hän on kuitenkin tyytyväinen reilun vuoden päästä avautuvan kauppakeskuksen tämänhetkiseen 60:tta prosenttia lähentelevään vuokrausasteeseen.

Valtosen mukaan kauppakeskuksen rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa.

Ylen uutinen aiheesta löytyy tästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Taantuma hidastaa vuokralaisten löytämistä Kauppakeskus Puuvillaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat