Rakennusmiehet sammuttivat vanhusten talon tulipalon Puumalassa

Neuvokkaasti toimineet rakennusmiehet sammuttivat uhkaavan tulipalon vanhusten rivitalossa Puumalassa Etelä-Savossa. Rakennusmiehet havaitsivat torstaiaamuna ennen kello kymmentä liekkejä rivitalon huoneistossa.

Neuvokkaasti toimineet rakennusmiehet sammuttivat uhkaavan tulipalon vanhusten rivitalossa Puumalassa Etelä-Savossa. Rakennusmiehet havaitsivat torstaiaamuna ennen kello kymmentä liekkejä rivitalon huoneistossa.

Miehet hälyttivät apua ja alkoivat sammuttaa paloa jauhesammuttimilla. He myös auttoivat asunnossa olleen vanhuksen turvaan. Asukas vietiin tarkistettavaksi terveyskeskukseen.

Päivystävä palomestari Ahti Burtsoff kiittelee rakennusmiesten toimintaa. Hänen mukaansa kyseisessä rivitalossa olisi ollut suuremman onnettomuuden vaara, jos tuli olisi päässyt leviämään sisäkattoon.

Palon epäillään saaneen alkunsa televisiosta.

Rivitalossa on kaikkiaan 11 huoneistoa itsenäisesti asuville vanhuksille. Osa huoneistoista oli tyhjillään.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusmiehet sammuttivat vanhusten talon tulipalon Puumalassa”

Jätä kommentti