Kokeile kuukausi maksutta

Skanska laajentaa Lidlin jakelukeskuksen varastoa

Skanska ja Lidl Suomi Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen Lidlin Laukaan jakelukeskuksen korkeavaraston laajennuksesta. Laajennuksen pinta-ala on 9 350 bruttoneliömetriä. Skanskalla on samaan aikaan menossa jakelukeskuksen pohjoispäässä 3 600 bruttoneliömetrin kokoisen pakkasvaraston ja 800 bruttoneliömetrin kokoisten teknisten tilojen laajennus.

Skanska ja Lidl Suomi Ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen Lidlin Laukaan jakelukeskuksen korkeavaraston laajennuksesta. Laajennuksen pinta-ala on 9 350 bruttoneliömetriä. Skanskalla on samaan aikaan menossa jakelukeskuksen pohjoispäässä 3 600 bruttoneliömetrin kokoisen pakkasvaraston ja 800 bruttoneliömetrin kokoisten teknisten tilojen laajennus.

”Rakentaminen alkaa välittömästi, ja työt käynnistyvät laajennusalueen tontin raivauksella. Laajennusosa valmistuu marraskuun lopussa 2014. Hanke työllistää enimmillään 30 henkilöä työmaalla ja suunnittelussa, esivalmistelussa ja logistiikassa saman verran”, Skanska Talonrakennuksen työpäällikkö Seppo Leinonen sanoo.

Skanska rakensi Lidlin Laukaan jakelukeskuksen vuonna 2004 ja on laajentanut sitä vuonna 2009.

Skanska on rakentanut Lidlille myös Janakkalan jakelukeskuksen ja 45 myymälää ympäri Suomen. Parhaillaan Skanska on rakentamassa Espoon Kauklahteen lokakuun 2014 lopussa avattavaa myymälää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska laajentaa Lidlin jakelukeskuksen varastoa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat