Kokeile kuukausi maksutta

Insinöörityö Hentinen sai Keski-Suomen yrittäjäpalkinnon

Joutsalainen rakennusliike Insinöörityö Hentinen Oy on valittu Keski-Suomessa vuoden 2014 maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajaksi.

Joutsalainen rakennusliike Insinöörityö Hentinen Oy on valittu Keski-Suomessa vuoden 2014 maakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajaksi.

Insinöörityö Hentinen työllistää 50 henkilöä. Se on perustettu vuonna 1989 ja toimii Keski-Suomessa, Itä-Hämeessä ja Länsi-Savossa.

Valintaraati arvosti erityisesti Insinöörityö Hentinen Oy:n pitkää yritystarinaa. Viime vuosina useat rakennusliikkeet ovat siirtyneet käyttämään alihankinta- ja vuokratyövoimaa käytännön työsuorituksissa. Tähän on ajanut työmarkkinasopimusten joustamattomuus.

”Yrityksemme on kulkenut tässä asiassa toista tietä. Meillä on ollut lähes koko toiminta-ajan palkattuna omaa työhönsä sitoutunutta ammattiylpeyttä omaavaa työvoimaa. Oman työvoiman vahvuus on noin 50, ja työsuhteen päättymisen syy on lähes poikkeuksetta eläkkeelle siirtyminen. Pitkät ja vakituiset suorat työsuhteet antavat varmuuden työn hyvästä laadusta ja aikataulujen pitävyydestä. Toinen vahvuutemme on luotettavat ja pitkäaikaiset oman seutukunnan alihankintayritykset”, hallituksen puheenjohtaja Mikko Hentinen toteaa.

Insinöörityö Hentinen Oy:n 25 vuoden toiminta-aikana on koettu kaksi taantumaa ja kolmas on meneillään. Yrityksessä on meneillään sukupolvenvaihdos, jossa rakennusalalle kouluttautuneet pojat Ilkka ja Tuukka Hentinen ovat ottaneet vetovastuun yrityksen toiminnasta. Omistuksesta on siirretty kolmasosa molemmille pojille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Insinöörityö Hentinen sai Keski-Suomen yrittäjäpalkinnon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat