Kokeile kuukausi maksutta

Havator vastaa Äänekosken biotuotetehtaan nostopalveluista

Havator ja Metsä Fibre ovat sopineet Äänekosken biotuotetehtaan rakentamisessa tarvittavista nostopalveluista kokonaispalveluna. Sopimus sisältää myös nostopalveluiden koordinoinnin, suunnittelun, työturvallisuusvalvonnan sekä työmaan ja varastoalueiden välisestä logistiikasta huolehtimisen.

Havator ja Metsä Fibre ovat sopineet Äänekosken biotuotetehtaan rakentamisessa tarvittavista nostopalveluista kokonaispalveluna. Sopimus sisältää myös nostopalveluiden koordinoinnin, suunnittelun, työturvallisuusvalvonnan sekä työmaan ja varastoalueiden välisestä logistiikasta huolehtimisen.
Kuuntele juttu

”Olemme ylpeitä päästessämme nosto- ja projektipalveluntuottajaksi tähän kansallisesti merkittävään metsäteollisuuden uusinvestointihankkeeseen. Tällaisissa suurissa projekteissa yhteistyö tilaajien kanssa, ammattitaito, suunnitelmallisuus ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat keskeisessä roolissa”, Havatorin toimitusjohtaja Jussi Yli-Niemi sanoo.

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uudenlaisen biotuotetehtaan Äänekoskelle Keski-Suomeen. Kyseessä on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi eli 1,2 miljardin euron hanke. Biotuotetehtaan rakennustyöt ovat alkaneet, ja tehdas aloittaa toimintansa vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Havator vastaa Äänekosken biotuotetehtaan nostopalveluista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat