Peikolle suuri lattiatuotetilaus Britanniaan

Peikko toimittaa brittiläisen tytäryhtiönsä kautta betonilattiatuotteita Wolverhamptoniin Britanniaan nousevaan tehdaslaajennukseen.

Peikko toimittaa brittiläisen tytäryhtiönsä kautta betonilattiatuotteita Wolverhamptoniin Britanniaan nousevaan tehdaslaajennukseen.

Uutta tehdasta rakennetaan vanhan autonmoottoritehtaan viereen ja se tuplaa moottorivalmistuksen tilat ja nostaa merkittävästi tehtaan tuotantokapasiteettia.

Hankkeen kehittäjänä toimii Jaguar Land Rover. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa Arup Consultant Engineers. Kohteen rakentaa Vinci Construction ja se urakoi myös betonilattiat. Uusi tehdas on pinta-alaltaan 83 600 neliötä ja se on osa Jaguar Land Roverin 450 miljoonan punnan eli noin 497 miljoonan euron laajennusohjelmaa.

Kohteen rakennesuunnittelija ja rakennusliike olivat Peikko Groupin toimitusjohtajan Topi Paanasen mukaan vaikuttuneita yhtiön liikuntasaumajärjestelmien asennusnopeudesta ja saumauksen suojauksen suunnittelusta.

”On tärkeää, että raskailla trukeilla liikennöinti kiireisellä tehtaalla on sujuvaa ja saumat kestäviä”, Paananen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikolle suuri lattiatuotetilaus Britanniaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi