Kokeile kuukausi maksutta

Nopea korjausliike käänsi Pohjola Rakennuksen taas raiteille – ”RS-tuotannossa isompi ongelma on pankkirahoituksen saatavuus”

Pohjola Rakennus -konserni onnistui viime vuonna kääntämään kurssinsa takaisin voitolliseksi huhtikuussa aloittaneen toimitusjohtajansa Kari Inkisen ohjaamana. Liikevoittoa kertyi viime vuonna 7,2 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin liiketulos oli 7,8 miljoonaa tappiolla.

Pohjola Rakennuksen toimitusjohtaja Kari Inkinen. Kuva: Liisa Takala

”Meillä oli karu vuosi 2018, kun yhtiö teki kokoonsa nähden aika ison tappion, ja aina on pelko, kuinka nopeasti sen saa korjattua. Saimme kuitenkin viime vuonna toiminnan takaisin raiteille. Liiketulosprosentti 2,4 ei ole kovin paljon, mutta korjausliike oli silti varsin nopea. Siinä mielessä olemme oikein tyytyväisiä viime vuoteen”, Inkinen sanoo Rakennuslehdelle.

Vuonna 2018 ongelmia aiheuttivat muun muassa kustannusten hallinta ja infrayhtiö. Infraliiketoiminta lopetettiin vuodenvaihteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Nopea korjausliike käänsi Pohjola Rakennuksen taas raiteille – ”RS-tuotannossa isompi ongelma on pankkirahoituksen saatavuus””

  1. Tuskin Inkisellä on ehtinyt olla tuloksen kääntymiseen mitään osuutta. Eiköhän Metsälä ole itse saanut ison laivan kääntymään.

Viimeisimmät näkökulmat