Kokeile kuukausi maksutta

Tampereen Kannen areena sai mielipiteitä jakavan nimen

Tampereen Kannen areena ja teknologia-alan yritys Uros ovat julkistaneet 10 vuotta kestävän yhteistyösopimuksen. Sen johdosta areenan nimeksi tulee Uros Live.

Tampereen Uros Live Areenan on suunnitellut suomalainen Aihio Arkkitehdit yhteistyönä Studio Daniel Libeskindin kanssa. Havainnekuva: SRV / Tomorrow AB / Studio Libeskind / Aihio Arkkitehdit

Areena valmistuu Tampereen ydinkeskustaan vuonna 2021. Se tarjoaa puitteet konserteille, konferensseille, messuille sekä urheilu- ja show-tapahtumille. Areenasta tulee jääkiekon tamperelaisten liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen kotiareena sekä vuoden 2022 jääkiekon MM-kisojen päänäyttämö.

”Sopimus Tampereen Kannen areenan kanssa on meille merkittävä, ja tämän julkistuksen myötä voimme kertoa, että Uros laajentaa liiketoimintaansa digitaalisten kokemusten ja elämysten pariin. Tapahtumaelämykset tulevat muuttumaan merkittävästi toimijoiden lisäksi myös kävijöiden näkökulmasta. Tämä on digiloikka koko tapahtumabisnekselle, ja Tampere on meille maailmanlaajuisesti ensimmäinen käyttöönottokohde”, Uros-konsernin toimitusjohtaja Jerry Raatikainen kertoo tiedotteessa.

Uros Live -areenan omistavat LähiTapiola, OP, Ilmarinen, SRV sekä Tampereen Kaupunki. Sen rakentamisesta vastaa SRV.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tampereen Kannen areena sai mielipiteitä jakavan nimen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat