SRV muokkaa johtoryhmäänsä isolla kädellä

SRV Yhtiöt uudistaa johtoryhmänsä kokoonpanoa ja tekee muutoksia organisaatiorakenteeseen. Muutokset astuvat voimaan vaiheittain loppuvuoden 2020 ja alkuvuoden 2021 aikana.

Kuva: SRV

Kokonaan uusina jäseninä johtoryhmään tulevat Henri Sulankivi, Miia Eloranta ja Kristiina Sotka.

Aiemmin SRV:n Sisä-Suomen yksiköstä vastannut Sulankivi ottaa vastuulleen uuden liiketoiminta-alueen, joka muodostetaan Sisä-Suomen, Lounais-Suomen ja Pohjois-Suomen alueyksiköistä.

Valtiotieteiden maisteri Miia Eloranta on puolestaan nimitetty uudeksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään erikseen sovittavana aikana, kuitenkin viimeistään 4. tammikuuta. Eloranta on työskennellyt viimeksi Saton viestintä- ja markkinointijohtajana. SRV:n nykyinen viestintä- ja markkinointijohtaja Maija Karhusaari jää pois yhtiön palveluksesta 4. tammikuuta.

Kauppatieteiden maisteri Kristiina Sotka on puolestaan nimitetty SRV:n henkilöstöjohtajaksi. Sotka aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta. Sotkalla on pitkä kokemus laaja-alaisista HR-tehtävistä pääosin Ruukissa ja Tibnorissa, josta hän siirtyy SRV:lle.

Lisäksi yhtiön talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) on nimitetty kauppatieteiden maisteri Jarkko Rantala 1. tammikuuta alkaen. Hän on aiemmin toiminut SRV:n Investoinnit liiketoiminta-alueesta vastaavana johtajana. Jatkossa Rantala vastaa yhtiön sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä rahoituksesta, minkä lisäksi hänen vastuulleen kuuluu edelleen Investoinnit-liiketoiminta, jonka tärkeänä osana hän vastaa myös kiinteistötransaktioista. Yhtiön nykyinen talous- ja rahoitusjohtaja Ilkka Pitkänen jatkaa tehtävässään kuluvan vuoden loppuun asti, minkä jälkeen hän toimii johdon neuvonantajana ja raportoi toimitusjohtajalle, kunnes jää pois yhtiön palveluksesta 30. kesäkuuta 2021.

SRV:n Toimitilat, alueyksiköt ja infra -liiketoiminnasta vastannut Juha Toimela on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta siirtyäkseen GRK:n toimitusjohtajaksi. Toimela jatkaa vielä SRV:n palveluksessa pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisesta vastaavana johtajana, kunnes siirtyy GRK:lle erikseen sovittavana ajankohtana alkuvuoden 2021 aikana. SRV on käynnistänyt pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisesta vastaavan johtajan haun.

”SRV on viime vuosien haastavien aikojen jälkeen siirtymässä seuraavaan vaiheeseen, jossa korostuvat asiakaskeskeisyyden vahvistaminen, kannattavuuden parantaminen sekä uuden strategian viimeistely ja toimeenpano. Uusiutuva johtoryhmä tuo työhön uutta energiaa ja monipuolista osaamista. Olen iloinen saadessamme mukaan uutta näkökulmaa niin talon sisältä kuin ulkopuoleltakin”, SRV Yhtiöiden toimitusjohtaja Saku Sipola sanoo tiedotteessa.

Samassa yhteydessä infraliiketoiminta siirtyy tästä päivästä lähtien raportoimaan Kimmo Kurjelle, joka vastaa SRV:n Sisäisistä palveluista.

Timo Nieminen, Kim Jolkkonen, Jussi Tuisku, Johanna Metsä-Tokila ja Antti Nummi jatkavat johtoryhmässä aiemmissa tehtävissään.

SRV:n johtoryhmä muutosten jälkeen:

 • Saku Sipola, toimitusjohtaja
 • Timo Nieminen, varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen, strateginen hankekehitys
 • Jarkko Rantala, talous- ja rahoitusjohtaja
 • Kim Jolkkonen, johtaja, Asunnot pääkaupunkiseutu
 • Henri Sulankivi, johtaja, Alueyksiköt
 • Jussi Tuisku, johtaja, Venäjän ja Viron liiketoiminta
 • Miia Eloranta, viestintä- ja markkinointijohtaja
 • Kristiina Sotka, henkilöstöjohtaja
 • Johanna Metsä-Tokila, lakiasiainjohtaja
 • Antti Nummi, johtaja, Liiketoiminnan kehitys
 • Kimmo Kurki, johtaja, Sisäiset palvelut ja infra
 • Juha Toimela, Toimitilat PKS (kunnes johtoryhmään nimitetään myöhemmin pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisesta vastaava johtaja)

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV muokkaa johtoryhmäänsä isolla kädellä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat