Constin entinen talotekniikkapomo siirtyi QMG-konserniin

Viimeksi Constin talotekniikkaliiketoiminnasta vastannut Pekka Pöykkö siirtyy uusiin tehtäviin ja aloittaa QMG Partnersin toimitusjohtajana ensi vuoden alussa.

Pekka Pöykkö on koulutukseltaan insinööri.Hän aloitti työt QMG:ssä marraskuun alussa ja siirtyy QMG Partnersin toimitusjohtajaksi ensi vuoden alussa. Kuva: Mari Waegelein

Yhtiön nykyinen johtaja Matti Ranne hoitaa tehtäväänsä tilikauden loppuun saakka ja siirtyy vuoden vaihteessa vastaamaan QMG:n sekä uuden pohjoismaisen konsernin strategisista hankkeista. Sekä Pöykkö että Ranne ovat jatkossa QMG:n johtoryhmän jäseniä.

”Konsernin kasvaessa tarvitsemme lisää resursseja myös johtoryhmään. Matin uusi vastuualue konsernin strategiset projektit linkittyy myös Ruotsissa sisaryhtiöömme Sandbäckensiin”, QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo nimitystiedotteessa.

Pöykkö on työskennellyt yli 20 vuotta tulosvastuullisissa tehtävissä talotekniikka-alalla YIT:llä, Caverionissa, Saipussa ja viimeksi Constissa. Hän jätti yhtiön tämän vuoden heinäkuussa. Pöykkö oli myös Constin johtoryhmän jäsen.

”Minun tehtäväni on jatkaa valtakunnallisten palvelumallien ja asiakkuuksien kehittämistä sekä yritysostojen valmistelua. QMG Partners tarjoaa todella kiinnostavan näköalapaikan suomalaisen ja pohjoismaisen talotekniikan palveluosaamisen kehittämiseen”, Pöykkö kertoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Constin entinen talotekniikkapomo siirtyi QMG-konserniin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat