Luksushotellia tehdään tahdissa ja kestävästi – ”Tämä ei missään nimessä ole optimaalinen ajankohta rakentaa”
Kolme Helsingin ydinkeskustan olemassa olevaa rakennusta yhdistävää Grand Hansa -hotellia toteutetaan tahtituotannolla. Helppoa se ei ole, koska monimuotoisissa taloissa ei juuri tule toistoa. Rakennuttaja Ylva haluaa panostaa kestävän kehityksen mukaisiin valintoihin, vaikka ne tietävät kalliimpaa hintalappua.

Uuden ylioppilastalon ja Seurahuoneen komeat julkisivut ovat Helsingissä asuvien ohella varmasti tuttuja kaupungissa edes joskus käyneillekin. Niin keskeisellä paikalla ydinkeskustan katukuvassa nämä vanhat rakennukset sijaitsevat, ettei niiden näkemiseltä voi välttyä lyhyelläkään visiitillä.
Tämä artikkeli on tilaajille
Kirjaudu sisään
Tilaa printtinä, diginä, yksin tai ryhmässä
Valitse teille sopivin tapa pysyä tiedon tasalla.
Tutustu nyt 3 kk: printti+digi 0 €
Kaikki Rakennuslehden tieto käyttöösi kesän yli ilman sitoumuksia, ole hyvä!
Tätä artikkelia ei ole kommentoitu
0 vastausta artikkeliin “Luksushotellia tehdään tahdissa ja kestävästi – ”Tämä ei missään nimessä ole optimaalinen ajankohta rakentaa””