Luksushotellia tehdään tahdissa ja kestävästi – ”Tämä ei missään nimessä ole optimaalinen ajankohta rakentaa”

Kolme Helsingin ydinkeskustan olemassa olevaa rakennusta yhdistävää Grand Hansa -hotellia toteutetaan tahtituotannolla. Helppoa se ei ole, koska monimuotoisissa taloissa ei juuri tule toistoa. Rakennuttaja Ylva haluaa panostaa kestävän kehityksen mukaisiin valintoihin, vaikka ne tietävät kalliimpaa hintalappua.

Uudessa ylioppilastalossa aiemmin toimineen Virgin Oil -ravintolan sisäänkäynnistä tulee hotellin pääsisäänkäynti. Kuva: Liisa Takala
Uuden ylioppilastalon ja Seurahuoneen komeat julkisivut ovat Helsingissä asuvien ohella varmasti tuttuja kaupungissa edes joskus käyneillekin. Niin keskeisellä paikalla ydinkeskustan katukuvassa nämä vanhat rakennukset sijaitsevat, ettei niiden näkemiseltä voi välttyä lyhyelläkään visiitillä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Luksushotellia tehdään tahdissa ja kestävästi – ”Tämä ei missään nimessä ole optimaalinen ajankohta rakentaa””

Viimeisimmät näkökulmat