Kokeile kuukausi maksutta

Ruukki tekee miljoonainvestoinnin Vimpelin tehtaaseensa

Ruukki Construction investoi 8 miljoonaa euroa kilpailukyvyn parantamiseen Vimpelin tehtaallaan.

Ruukin Vimpelin-tehdas

Investointien tavoitteena on tukea Ruukin kasvua ja varmistaa entistä parempi asiakaskokemus parantamalla tehtaan toimituskykyä, tuottavuutta ja turvallisuutta. Investoinneilla edistetään myös Ruukin tavoitetta valmistaa hiilineutraaleja kattotuotteita.

Toteutettava investointi yksinkertaistaa ja tehostaa tehtaan materiaalivirtoja, nostaa merkittävästi automaatioastetta sekä uudistaa kattoprofiilien tuotantolinjoja ja tuoteominaisuuksia. Investointien seurauksena Ruukki pystyy lisäämään suosituimpien kattoprofiilien tuotantokapasiteettia, lyhentämään toimitusaikoja sekä parantamaan asiakaspalvelua erityisesti Suomessa. Hankkeen odotetaan valmistuvan vuoden 2023 kesällä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruukki tekee miljoonainvestoinnin Vimpelin tehtaaseensa”

Viimeisimmät näkökulmat