Kokeile kuukausi maksutta

Suomeen syntyy uusi suuri korjausrakentaja Renevo Group

Institutionaalisten sijoittajien omistamien vuokratalojen korjaajana tunnettu Renevo laajentaa toimintaansa taloyhtiöiden putkisaneerauksiin ostamalla Remonttipartion Lehto Groupilta.

Marraskuun 2021 lopussa Adelis Equity Partnersin omistukseen siirtyneellä Renevolla on vahva asema vuokratalokiinteistöjen korjausrakentamisessa. Yhtiö ottaa nyt merkittävän kasvuloikan yksityisten taloyhtiöiden suuntaan, kun se ostaa Lehto Group oyj:ltä Remonttipartion. Kauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisen luvan.

Kaupan jälkeen Renevo Oy ja Remonttipartio Oy muodostavat Renevo Groupin, jota vetää Renevon toimitusjohtaja Arttu Liukku. Siinä syntyy Suomeen uusi suuri toimija korjausrakentamiseen. Renevon liikevaihto oli vuonna 2021 noin 50 miljoonaa euroa ja Remonttipartion noin 32 miljoonaa euroa. Niiden yhteenlaskettu henkilöstömäärä on noin 220.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomeen syntyy uusi suuri korjausrakentaja Renevo Group”

Viimeisimmät näkökulmat