Kokeile kuukausi maksutta

Espoon Tapiolan ongelmalliselle uimahallille löytyi vihdoin korjaaja – SRV tarttuu erittäin vaikeaan urakkaan

Espoo ei ollut saanut ensimmäiseen, kesällä päättyneeseen tarjouskilpaan yhtään tarjousta liian tiukkojen referenssivaatimusten takia.

Nyt Espoo on onnistunut löytämään urakoitsijan rakennustaiteellisesti arvokkaan Tapiolan uimahallin erittäin mittavalle korjaushankkeelle. SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipola vahvisti Rakennuslehden tiedon, jonka mukaan SRV on saamassa uimahallin peruskorjauksen ja laajennuksen yhteistoiminnallisen projektinjohtourakan. Kehitysvaihetta koskeva sopimus on tarkoitus allekirjoittaa lähiviikkoina.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Espoon Tapiolan ongelmalliselle uimahallille löytyi vihdoin korjaaja – SRV tarttuu erittäin vaikeaan urakkaan”

  1. Mitähän tästäkin Espoon rakennusprojektista syntyy ? Varmaa on, että suunnittelutoimistot voivat veloittaa katsomansa mukaan.
    Jos Espoon kaupungilta olisi löytynyt osaamista, projektin suunnittelu olisi käynnistetty jo vuosia sitten. Eli rakennuttamisen osaamista nyt kaivattaisiin. Betoniallas olisi pitänyt hylätä välittömästi, pohjaveden alennus hallin alueella on tarpeeton toimenpide, rahaa menee hukkaan.
    Kaupungin johdon osaaminen ontuu pahasti. Takavuosina johdon kiinnostus matkailuun ja golfkenttäomistuksiin aiheuttivat ongelmia ja turhautumista organisaation osaajien keskuudessa.Mistähän nyt on kyse ?
    Uimahalliprojektiin olisi tullut kiinnittää todellinen ammattilainen sitä johtamaan, joko kaupungin omasta organisaatiosta tai ulkopuolelta. Osaavat suunnittelijat oikeaan ohjaukseen, siinä ei tarvita mitään yhteisroomia urakoitsijoiden kanssa, tilaaja ohjaa,
    johtaa ja vastaa. Näin jos olisi toimittu, niin kaupunki olisi nyt valmis pyytämään kunnollisilla laskenta- asiakirjoilla osaurakkatarjoukset.

Viimeisimmät näkökulmat