Kokeile kuukausi maksutta

Tieyhdistys löysi toimitusjohtajan omasta talosta – Takalammi aloittaa toukokuussa

Takalammi on työskennellyt pian neljä vuotta tieyhdistyksen yksityistieasioista vastanneena johtajana.

Simo Takalammin mukaan vähäliikenteisen maantieverkon ja yksityisteiden merkitys huoltovarmuudelle on noussut kaikkien tietoisuuteen ja verkoston toimintaedellytykset tulee turvata tulevaisuudessakin.
Kuuntele juttu

Suomen Tieyhdistyksen hallitus on nimittänyt yhdistyksen uudeksi toimitusjohtajaksi Simo Takalammin.

Takalammi on työskennellyt pian neljä vuotta tieyhdistyksen yksityistieasioista vastanneena johtajana. Aiemmin hän on toiminut infra-asioiden edunvalvontatehtävissä MTK:ssa ja tiealan asiantuntijatehtävissä Pohjois-Savon ELY-keskuksessa.

”Maantieverkon liikenneturvallisuustavoitteiden saavuttaminen vaatii merkittäviä panostuksia. Vähäliikenteisen maantieverkon ja yksityisteiden merkitys huoltovarmuudellemme on noussut kaikkien tietoisuuteen ja verkoston toimintaedellytykset tulee turvata tulevaisuudessakin. Tieyhdistyksen rooli viestinviejänä ja asiantuntijana on merkittävä”,  Takalammi linjaa tiedotteessa.

Suomen Tieyhdistyksen nykyinen toimitusjohtajaa Nina Raitanen siirtyy asiantuntijatehtäviin Infra ry:hyn.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tieyhdistys löysi toimitusjohtajan omasta talosta – Takalammi aloittaa toukokuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat