Asiakkuuspäällikkö, Business application manager, Financial controller, Kiinteistöpäällikkö toimitilat, Kiinteistösihteeri, Kirjanpitäjä, Rakennuttamispäällikkö, Taloushallinnon asiantuntija, Taloushallinnon tiimiesimies, Vuokrahallinnon asiantuntija, Vuokrataloisännöitsijä, Vuokrareskontran hoitaja, Vuokrauspäällikkö, Yhtiöhallinnon assistentti

Newsec
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 21.1.2018

TYÖMME TUOTTAA TULOSTA.

Passion for colleagues and clients. Tämä lause on perusta toiminnallemme ja käytöksellemme toisiamme ja asiakkaitamme kohtaan. Uskomme, että työkulttuuri, jossa henkilöstömme viihtyy ja kokee, että heidän työtään arvostetaan, tuo menestystä niin meille kuin asiakkaillemmekin.
Voimakkaan kasvun myötä haemme yhteen Suomen parhaista työpaikoista rautaisia ammattilaisia ja joustavia tiimipelaajia mm. seuraaviin tehtäviin:

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ
BUSINESS APPLICATION MANAGER
FINANCIAL CONTROLLER
KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ, TOIMITILAT
KIINTEISTÖSIHTEERI
KIRJANPITÄJÄ
RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖ
TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA
TALOUSHALLINNON TIIMIESIMIES
VUOKRAHALLINNON ASIANTUNTIJA
VUOKRATALOISÄNNÖITSIJÄ
VUOKRARESKONTRAN HOITAJA
VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ
YHTIÖHALLINNON ASSISTENTTI

Lue lisää avoimista tehtävistä ja meistä osoitteessa newsec.fi ja hae 21.1. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi