Asiantuntijoita Rakennustuotteiden sertifiointi- ja tuotehyväksyntäpalveluihin

Päivämäärät Julkaistu 24.1.2020 Hae viimeistään 14.2.2020

Haemme Espooseen henkilöitä rakennustuotteiden sertifiointi- ja tuotehyväksyntäpalveluihin.

Tehtävän kuvaus:

Eurofins Expert Services Oy toimii rakennustuotteiden sertifioijana, jonka palvelut kattavat kaikki rakentamisen tuoteryhmät ja tuotehyväksyntämenettelyt. Nyt haettavana olevat tehtävät sijoittuvat rakentamisen liiketoiminta-alueelle, rakennustuotteiden ja -järjestelmien sertifiointi- ja tuotehyväksyntätehtävistä vastaavaan tiimiin. Tehtäviin kuuluvat tuotteiden ja niiden tuotantomenetelmien arviointi asiakkaan toimittaman materiaalin sekä asiakkaan luona tehtävien arviointien perusteella. Tehtäviin kuuluu myös tuotteiden arviointimenettelyjen kehittämistä.

Hakijalta odotamme

Edellytämme sinulta diplomi-insinöörin, AMK-insinöörin tai vastaava koulutusta. Sinulla on osaamista palotekniikassa, rakennetekniikassa ja/tai rakennusfysiikassa. Rakennusalan käytännön kokemus katsotaan eduksi kuin myös aikaisempi työkokemus vaatimustenmukaisuuden arvioinnista tai kehitys- ja suunnittelutehtävistä. Arvostamme myös kokemusta asiantuntijapalvelusta ja laadunhallintajärjestelmistä sekä kiinnostusta esimiestyöhön. Edellytämme yhteistyökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä matkustushalukkuutta niin koti- kuin ulkomailla. Hyvä suomen ja englanninkielen taito on välttämätön.

Tarjoamme

Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaa ja uusia palveluita.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.2.2020

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi