Avoimet työpaikat Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Helsinki, Tampere ja Lahti Julkaistu Haku päättyy

Huippu jengiin töihin!

Julkaisemme elokuussa monta upeaa uramahdollisuutta yrityksessämme. Jos olet kiinnostunut kiinteistöliiketoiminnasta, rakennuttamisesta, työmaatyöskentelystä, hankintatoimesta, myynnistä tai johtamisesta niin tarjoamme varmasti mielenkiintoisia haasteita rakennetun omaisuuden johtamisessa.

Yrityksemme tuottaa asiakkaidemme hankkeisiin kiinteistökonsultointia, projektinjohtoa, hankekehitystä, työmaavalvontaa, rakentamisen ohjausta ja erilaisia rakentamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Palveluksessamme työskentelee n.75 henkilöä Helsingin, Tampereen ja Lahden toimipisteissä.

Haemme osaavia, haasteita rakastavia ja sitoutuneita johtajia nopeasti kehittyvään yritykseemme. Kaikille osa-alueille ja kaikkiin toimipisteisiin. Tervetuloa töihin!

Jos olet valmis uusiin haasteisiin huippu jengissä, niin ole yhteydessä jo kesälomien aikaan ennen työpaikkailmoitusten julkaisua ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osaamisalueineen ja palkkatoivomuksineen minulle. Räätälöidään sinulle unelmiesi työnkuva.

Kesäisin terveisin, Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen, vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Rakennuslehden pääuutisia