Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöpäällikkö

Lahden vanhusten asuntosäätiö sr
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 6.5.2022 Hae viimeistään 20.5.2022

Haemme kiinteistöpäällikköä

Lahden vanhusten asuntosäätiö sr on yleishyödyllinen erityisryhmien asumisen ja palveluiden tuottaja Lahdessa. Toimimme neljässä palvelukeskuksessa, 23 kiinteistössä ja meillä on asuntoja yhteensä 1255. Työyhteisömme on sitoutunutta ja merkityksellistä työtä tekevä, mukava joukko ammattilaisia.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kiinteistöjen rakennuttamisen ohjaamisesta ja kiinteistöjen pitkän tähtäimen ylläpidosta. Tehtävässä olet mukana kehittämässä uusia ratkaisuja erityisryhmien asumiseen. Yhteistyössä kumppaneita ovat työyhteisön ja asiakkaiden lisäksi niin kiinteistöjen rahoitukseen, ylläpitoon kuin korjauksiin liittyvät toimijat.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat säätiön rakennuskannan PTS-suunnitelmien ylläpito, kiinteistöjen suurempien investointien, kuten peruskorjausten ja muutostöiden hankesuunnittelu ja siihen liittyvä hankkeiden organisointi, kuten hakemukset (kaavat, selvitykset tms.) ja kilpailutus. Lisäksi hallitset säätiön kiinteistösopimuksia. Työhösi kuuluu kiinteistöjen laitehankintoja, vahinkokorjausten organisointia sekä kiinteistötekniikan uudistamista. Vastaat osaltasi säätiön strategian kiinteistöjä koskevan osuuden toteutumisesta ja olet mukana budjetoinnissa. Toimit esittelijänä säätiön hallituksessa kiinteistöjen kehittämishankkeissa.

Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on vähintään tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Toivomme, että haluat kehittää asumisen ja kiinteistöjen toimivuutta ja työskentelet sujuvasti laajan verkoston kanssa. Lisäksi sinulla on valmius kehittää kiinteistöjen hallinnan digitaalisia ympäristöjä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen puh. 0400 543828 tai sähköpostilla sanna.makinen@lvas.fi. Lisätietoja säätiöstä kotisivuiltamme www.lvas.fi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemus sähköpostilla palkkatoiveineen 20.5.2022 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi