Kiinteistöpäällikön virka

Eduskunta
Päivämäärät Julkaistu 20.11.2019 Hae viimeistään 3.12.2019

 

EDUSKUNNAN KANSLIAN HALLINTO- JA PALVELUOSASTON KIINTEISTÖTOIMISTOSSA ON HAETTAVANA KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRKA (ID-numero 21–65–2019)

Eduskunnan kanslian tehtävänä on luoda eduskunnalle edellytykset hoitaa sille valtioelimenä kuuluvat tehtävät.

Eduskunnan kanslian osastoja ovat keskuskanslia, valiokuntasihteeristö, hallinto- ja palveluosasto, kansainvälinen osasto, tieto- ja viestintäosasto sekä turvallisuusosasto.

Hallinto- ja palveluosastossa on hallintojohtajan esikuntatoiminnot, palvelukeskus, kiinteistötoimisto ja tietohallintotoimisto sekä työterveysasema.

Kiinteistötoimisto huolehtii eduskunnan rakennuksista, ulkoalueista, teknisistä järjestelmistä, kaluste- ja laitehankinnoista, irtaimen kansallisomaisuuden hoidosta sekä tilojen siivouksesta. Rakennuksia hoidetaan osin omana työnä (kiinteistötoimiston henkilöstömäärä on n. 60 henkeä, joista yli puolet toimii siivoustoimessa), osin ostopalveluilla.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan

Hakuaika päättyy: 3.12.2019 kello 15.00

Työpaikan tiedot: Eduskunnan kanslia, Eduskuntakatu 4, 00102 Eduskunta

Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus: Kiinteistöpäällikön tehtäviin kuuluvat toimiston johto- ja esimiestehtävät, korjaus- ja kunnossapitotöiden rakennuttamistehtävät, erilaisten kiinteistönpidossa tarvittavien tavaroiden ja palveluiden hankintojen ja sopimusten tekeminen, käyttäjä- ja sidosryhmäyhteistyö sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Kiinteistöpäällikkö vastaa toimiston talousarvion laadinnasta ja seurannasta.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin.

Nimitettävältä vaaditaan suomen tai ruotsin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijalta odotamme: Odotamme viran hakijalta rakennus- tai kiinteistöalan ylempää korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta rakennus- tai kiinteistöalalta, johto- ja esimieskokemusta sekä osaamista ja kokemusta julkisista hankinnoista.

Luemme eduksi: Luemme hakijalle eduksi kokemuksen rakennuttamistehtävistä sekä hyvät yhteistyö- ja johtamistaidot, joustavuuden ja organisointikyvyn.

Työssä tarvittava kielitaito: Kelpoisuusehtojen mukaisen kielitaidon lisäksi englannin kielen taito.

Palkkauksen peruste: Palkkaus on kanslian johdon palkkausjärjestelmän mukainen sopimuspalkka 7500 – 8900 euroa kuukaudessa.

Työaika: kokonaistyöaika.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään toivotaan sekä nais- että mieshakijoita.

Eduskunta on savuton työpaikka.

Tehtävään ehdolla olevista hakijoista voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

Hakemus tallennetaan valtion työnhakusivustolle www.valtiolle.fi (ID-numero 21-65-2019). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero.

Eduskunnan kanslian kirjaamo, Eduskuntakatu 4, 00102 EDUSKUNTA

Lisätietoja tehtävästä: Kiinteistöpäällikkö Ilona Nokela, 09 432 2301 / etunimi.sukunimi@eduskunta.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi