Kokeile kuukausi maksutta

Laatu- ja kehityspäällikkö Kerabit-tuotantoon

Nordic Waterproofing Oy
Sijainti Lohja
Päivämäärät Julkaistu 12.12.2022 Hae viimeistään 6.1.2023

Kerabit on johtava, kotimainen katto- ja vedeneristysratkaisujen tuotemerkki. Valmistamme laadukkaita bitumikatteita ja vedeneristystuotteita Lohjan tehtaallamme.

Nordic Waterproofing Oy hakee LAATU- JA KEHTIYSPÄÄLLIKKÖÄ Lohjan tehtaalle 

nykyisen toimenhaltijan eläköityessä keväällä.

Laatu- ja kehityspäällikkö vastaa Kerabit-tuotannon laatu-, kehitys- ja laboratoriotoiminnoista sekä raportoinnista, edustaa yritystämme Nordic Waterproofing Groupin tuotekehitysryhmässä ja Kattoliiton vedeneristystyöryhmässä sekä toimii laadunvarmistustoimintojen esimiehenä.

Toivomme hakijoilta AMK-tasoista koulutusta, esim. rakennusinsinööri tai prosessi- ja materiaalitekniikan insinööri, sekä kokemusta rakennustuoteteollisuuden tuotekehityksestä ja laadunvalvonnasta. Katto- ja vedeneristysrakentamisen osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta, joten vakituisena työntekijänämme sinulle kuuluvat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu sekä työterveyshuolto.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jarmo Hämäläinen, 040 778 7662, jarmo.hamalainen@kerabit.fi

Täytä hakemus rekryalustallamme mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 6.1.2023, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat